2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5005 بازدید | 203 پست

خدایا😐💔

یعنی چی حالا فهمیدم چرا ؟

هرچی باشه این قانون ی ظلم اشکاره اومدیم یکی مثل امثال من نخواست ازدواج کنه

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره اسلام به خاطر این گفته که پسر خرج خونه و خانواده رو میدهوگرنه اگر داماد شما اینطوره شانس ...

این چه توجیحیه؟؟؟ مرد چون خرج خونه میده ارثش دوبرابره ؟ پس این همه زن که خرج خونه میدن چی؟؟

خب تو نباید رو بدی 

فکر کردی عروس اینجوری نیست؟ اون ارث برای دختره نه داماد و کسی که جدی نباشه و به زن یا شوهرش رو بده فرق نداره عروس باشه یا داماد هر دو تا دندون گردن

نمیشه کار نکنیم مستقل نباشیم بیکار و بی عرضه بشینیم گوشه خونه که مرد از درآمد زن سواستفاده نکنه یا ارث نصف برادر بگیریم که اون طمع نکنه و.... به جای هدر دادن عمر و سهمتون همون اول بکوبید تو دهن شوهرتون چرا به خودتون ضرر می‌زنید 

این چه توجیحیه؟؟؟ مرد چون خرج خونه میده ارثش دوبرابره ؟ پس این همه زن که خرج خونه میدن چی؟؟

دقیقاااا

مرد های بی رگ و غیرتی هستن که فقط بخور و بخواب بعد زن های بیچاره میرن جون میکنن 

اونا هویجن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

نه گلم اين كه حرفيه؟ خب برسه به پسر كه همش مهريه شه بره تو جيب عروس؟ ربطي نداره ها! اين قوانين بيشتر مربوط به زماني هست كه مرد تنها نان آور خونواده بوده و ديگه كم كم بايد عوض بشه قانونش 

سرکار نمی‌رم یجوری کار خونوادم و بیمنت میکرد ک چون نمی‌رم وظیفشونه صبحم می‌گفت تو بخور و بخوابی زدم ...

شما مشکل از خودته، بدعادتش کردی

شما کار کن با حقوقت طلا بگیر مگه اسلحه میزاره رو سرت ازت میگیره؟