2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 203 پست

[QUOTE=376032303]بله هویجن یا سیب زمینی نمیدونم ولی پای اسلام نذارید فقط ایران اینطور

اگه اسلامی نبود ما انقدر بدبختی نداشتیم مملکتی که ظرفیت این دینو نداره همون بهتر که بی دین بودیم

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

خدایا😐💔یعنی چی حالا فهمیدم چرا ؟هرچی باشه این قانون ی ظلم اشکاره اومدیم یکی مثل امثال من نخواست از ...

ظلم نیست و خداوند هرگز به بنده هاش ظلم نمی کنه. 

شما که نمی خواید ازدواج کنید، پس خرج زندگی کسی رو هم نمی خواید بدید. اگر هم ازدواج می کردید باز خرج خانواده با شما نبود. 

اولا که پدرتون می تونند اموالشون رو بدن به شما. 

ثانیا ارث شما برای یک نفره، خودتون. ولی ارث برادرتون برای چندنفره؛ زن و بچش. این فهمیدنش سخت نیست ها. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن های نی نی سایتی حاضرن نیمی از ارث رو که غالبا ارزش زیادی داره و برای اکثر خانواده ها حداقل چند می ...

میگفتم ک بگم خونوادم هوامو دارن یا مثلاً اگر جاریم می‌ره سر کار بگم من اینجوری کمک حالم ولی پست تر از این حرفاست

کاربری دست دو نفر👧
الان من یخورده قرض کردم وظیفشون می‌دونه حیف زحمت پدر مادرم

مهم نیست اون چی فکر می‌کنه بذار اینقدر طمع کنه و خودشو به در و دیوار بکوبن تا خسته بشه ولی تو یه قرون نده

تو پست دیگه هم گفتن تا حد امکان از ارث و پولی که از خانواده میگیری به شوهرت نگو که رو اون پول حساب باز نکنه 

از نظر ما اشتباه نیست. چون ارث زن تحت مالکیت خودشه ولی مرد نه.

کی میگه ارث مرد تحت مالکیت خودش نیست؟

مرد باید نفقه بده، مهریه بده، اجرت‌المثل و این حرفا

اگه مالی بمونه می‌تونه هر کاری خواست باهاش بکنه به زن ربطی نداره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

ظلم نیست و خداوند هرگز به بنده هاش ظلم نمی کنه. شما که نمی خواید ازدواج کنید، پس خرج زندگی کسی رو هم ...

چی میگی؟

من کجا خرجی ندارم؟

من خونه نمیخوام

ماشین نمیخوام

وسایل خونه نمیخوام

الکی خداوند خداوند نکنید دین من دین شما نیست

تو دین شما زن همون حیوانه

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

اصلا اینکار رو نکن منم تجربه مشابه دارم و شده بود وظیفه

میخواستم زیر منت نباشم خونوادم بالاتر خودم صد پله بالاتر چیز یکم گرون می‌خوام بخرم از بس ک نخریده جوری رفتار می‌کنه ک من لیاقت چیز گرون ندارم 

کاربری دست دو نفر👧
خیر. برای خودشونه هر دو نفر.

دلبندم 

ارثی که به مرد می رسه در درجه اول نفقه خانوادش ازش بیرون میاد.

حداقل خودش و زنش که میشن ۲ نفر. اگر فرزند هم باشه که بیشتر. 

ولی زن وظیفه نداره ارثش رو به شوهرش بده. 

یعنی یک نفر. 

متوجه اید که؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
این چه توجیحیه؟؟؟ مرد چون خرج خونه میده ارثش دوبرابره ؟ پس این همه زن که خرج خونه میدن چی؟؟

عزیزم مگه من گفتم ارث باید اینجور تقسیم بشه ؟ ۱۴۰۰ساله قانون اینطوری بوده متاسفانه هر چند الان یکم اوضاع بهتر شده  ولی خب بازم هست این مورد و واقعا ناعدالتیه و خودم از این مورد ناراضیم و حقوقی دیگه مثل دیه قصاص قتل و بقیه چیزا که خودت بهتر می‌دونی و واقعا معضله و خیلی مشکل پیش میاره و توی پرونده‌های حقوقی هم اگر نگاه کنی خیلی به چشم میخوره 

اگر دقت کنی پیامم رو هم سریع تغییر دادم چون رفتم بنویسم از نظر خودم عادلانه نیست پس منو نکش عزیزم 🥺 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

چی میگی؟من کجا خرجی ندارم؟من خونه نمیخوامماشین نمیخواموسایل خونه نمیخوامالکی خداوند خداوند نکنید دین ...

الان تاپیک می ترکه شما هم از آب گل آلود ماهی نگیر تنها دینی ک همین ارثم داده زن اسلامه نفقه مهریه خرج خونه همش با مرده جهیزیه و خونه و معاش هم با اونه شوهر من تحفست

کاربری دست دو نفر👧
چی میگی؟من کجا خرجی ندارم؟من خونه نمیخوامماشین نمیخواموسایل خونه نمیخوامالکی خداوند خداوند نکنید دین ...

مگه وظیفه پدرتونه که همه چی رو براتون تامین کنه خونه و ماشین رو؟ 

خودتون چی هستین پس؟ 

یجوری میگین من اینا رو می خوام، انگار تنها منبع درآمدی تون ارثه. پدر مگه چقدر وظیفه داره براتون مال بگذاره؟ 

توی دین من زن حیوان نیست. برای زن سوره نازل شده. خودم رو در شأنی نمی بینم که با شما صحبت کنم؛ تصور شما از خودت با تصور من از خودم متفاوته 

بیشتر ببینید