2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن تازه رهن کرده😆اونم برو توی تاپیکام بخون سر یه خونه عوض کردن مامانش با ماچیکارکرد

شوهرت اولین اشتباهش هس یا قبلا هم اینطور بود.من یبار بعد عید وقت قسط بانکی بود.ب شوهرم گفتم قسطو بده اونم گف دستم خالیه خودت بده.منم سهام عدالت و عیدی هام جمع شده بود اونارو دادم خالی شدم.چند روز بعدش رفتیم داهات شوهرم اینا خونه مادرشوهرم.کلی خرید اینا شوهرم براشون کرد.منم ناراحت شدم گفتم ب من میگی قسطو بده اونوقت برا اینا خرید میکنی.من عیدی هامو دادم مثلا تازه عروس بودم 

چه میدونستم اینطورمیشهاینقد پا میزارن روی من و از روی من رد میشه

از وقتی گفت ۱۴ شاخه گل باید متوجه منظورشون میشدی 

این ها یک عروس میخوان هر چقدر زجرش بدن لام تا کام حرف نزنه تهش هم طلاق گرفت مهریه هیچی بهش ندن

شوهرت اولین اشتباهش هس یا قبلا هم اینطور بود.من یبار بعد عید وقت قسط بانکی بود.ب شوهرم گفتم قسطو بده ...

شوهرشما نداشته و یجورایی ناچار شده.اما شوهر من داره و بامن اینکارو میکنه

از وقتی گفت ۱۴ شاخه گل باید متوجه منظورشون میشدی این ها یک عروس میخوان هر چقدر زجرش بدن لام تا کام ح ...

اره دقیقا همینکارو کردن بامنم

الان نمیدونم کجابرم ب کی بگم