2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 140 پست
همه میگن مادرش بمیره خوب میشهامااین نمیشه

بشین تا ننه ش بمیره مادرشوهر من ۸۸ ساله شه نمرده ده سال به این امید که پیره میمیره زندگی کردم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خداییش ایم زندگی عاقبت داره? توبگو به منحق دارم جدا بشم یا همین مدت رو ازش دور بشم درسمو بخونم

یه مدت به عنوان قهر برو خونه بابات که بتونی درست رو بخونی 

به شوهرت زنگ نزن خودش مجبور میشه بیاد دنبالت نیامد حداقل درست رو خوندی بعدم دنبال یه کار خوب باش اگه دیدی هنوز پاجلو نمیزاره سعی کن به خانوادت بفهمونی که دیگه ادامه دادن فایده نداره ولی اگه اومد برو ازش تعهد محضری بگیر وبگو توقباله بجای 14تا گل 14سکه بهار آزادی کنه

کجابری اعتراض کنم آخه.مهریه ندارمالانم موقع برداشت زحماتمه منو داده تحت فشار قرارمیده

عزیزم باور کن خودت رو دادی بهشون وگرنه چطور میتونن جرات چنین کارهایی رو داشته باشن

دآرم پیرمیشم وسلامتیم داره ب خطرمیفته واقعاکلا خیلی منو تحت فشار قرار میده

عزیز با این اوضاع اگر حسنی نداره جدا شو این که نشد زندگی 

شاید بخوای لباس خواب و کاستوم بخری باید یک ایل بیان نظر بدن

خوب میرفتی ارایشگاه زنگ میزدی میگفتی هزینه انقد شذه. انقد خرج نکردی تا مادرش به جای شما داره خرج میک ...

شوهرمن موقع خرید زهرمارم میکنه.دقیقا اوایل بخاطر اینکه خودم انتخاب میکردم میومد خونه منو میزد ک چراگفتی جلوی ا ن فروشنده مَرد که آره من اینومیخام.دیگه ذوقی ندارم ک ذوق زده بشم

فامیل ما پسرشون دکتر بود عروس آوردن کپی شما بدبخت فرار کرد شوهر شما مهر طلبه و والدین به شدت کنترلگر ...

منم الان فراری دادن

الان ک موقع خرید من شده مادرش پشت سرهم داره زنگ میزنه و کنترل میکنه و حتما اصرار داره ک موقع خرید اونم باشه

یه مدت به عنوان قهر برو خونه بابات که بتونی درست رو بخونی به شوهرت زنگ نزن خودش مجبور میشه بیاد دنبا ...

اره الان که موقع رسیدن ب نتیجه تلاشامه حسابی سنگ میندازه و داره اذیتم میکنه

یه مدت به عنوان قهر برو خونه بابات که بتونی درست رو بخونی به شوهرت زنگ نزن خودش مجبور میشه بیاد دنبا ...

اصلا مامشکل زناشویی هم داریم.ایشون هردوماه میاد سمتم

اره الان که موقع رسیدن ب نتیجه تلاشامه حسابی سنگ میندازه و داره اذیتم میکنه

همین کاری که میگم رو انجام بده الکی یه چیزی رو بهانه کن مدتی برو خونه بابات که بتونی با راحتی درست رو بخونی تموم که شد برازندگیت تصمیم بگیر

عزیز با این اوضاع اگر حسنی نداره جدا شو این که نشد زندگی شاید بخوای لباس خواب و کاستوم بخری باید یک ...

تازه ما رابطه هم نداریم و نمیگه ی زن جوون دارم

فقط میگه هرچی مادرم بگه