2777
2789
عنوان

پدرم سال تحویل خونه نیومد

613 بازدید | 31 پست

امسال قبل سال تحویل به پدرم زنگ زدم گفتم چرا هنوز نیومده خونه، برگشت گفت نمیتونم بیام خودتون جشن بگیرید بهش گفتم موقع سال تحویل کی آخه بیرونه که تو بخوای بمونی گفت اینا رو به صاحب کارم بگو بهش گفتم خب نیم ساعت مرخصی بگیر بیا بعد سال تحویل برو (محل کارش چند تا کوچه بالا تر از خونه ست) گفت نه نمیتونم بیام همه رفتن خونه برای سال تحویل من باید بمونم. گفتم چطور همه تونستن برن تو نمیتونی؟ گفت خودمم خیلی حوصله ندارم بیام ، خانواده ای هم نمونده که بخوام به خاطرش بیام. منم خیلی بهم برخورد وقتی داشت تبریک می‌گفت بهم اصلا یک کلمه هم چیزی نگفتم بعدشم گفتم باشه ممنون روش قطع کردم. از همون شبم وقتی اومد خونه باهاش سر سنگین بودم دست خودم نیست وقتی خیلی ناراحت باشم از کسی ناخودآگاه نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم حتی تماس چشمی‌. بعد امشب خیلی شاکی برگشت اومد بهم گفت تو با من قهری؟ منم گفتم نه ولی رو دلم مونده باهاش بحث کنم سر این قضیه احساس میکنم داره دروغ میگه از عمد نیومد‌ه خونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانتون چیزی نگفت

برگشت گفت بابات ترجیح میده با همکاراش باشه تا خانوادش

منم بهش گفتم تو هم اگه صبح تا شب زخم زبون نمیزدی و اوقات تلخی نمی‌کردی الان میومد خونه

پدر منم سر کار بودن 

ولی ما میدونم چقدر زحمت میکشه ،پدرا خیلی اذیت هستن،کاش ما درکشون کنیم حداقل کمی🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
اگه خوب دقت کنی، میبینی افرادی که سر سال تحویل سر کارن، اصلا کم نیستن

خب محل کارش پنج دقیقه هم از خونه فاصله نداره. نمیتونست ۱۰ دقیقه بره بیاد؟ یا حداقل زنگ بزنه خونه به بقیه هم تبریک بگه؟ 

خب محل کارش پنج دقیقه هم از خونه فاصله نداره. نمیتونست ۱۰ دقیقه بره بیاد؟ یا حداقل زنگ بزنه خونه به ...

عزیزم ول کن ،پدره گناه داره هر چی هم باشه،حالا نیومده دیگه، سال تحویل هن مث روزای عادیه فقط اسمش اینه که از یه سال میره بعدی 

ارزش ناراحتی خودت و خصوصا والدین رو نداره

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
پدر منم سر کار بودن ولی ما میدونم چقدر زحمت میکشه ،پدرا خیلی اذیت هستن،کاش ما درکشون کنیم حداقل کمی� ...

منم می‌دونم پدرم داره خیلی زحمت می‌کشه

ولی همش احساس میکنم به خاطر مامانم نیومد خونه

سالای قبل چند روز اول عید مرخصی می‌گرفت یهو امسال نمیتونه بیاد اونم وقتی ۵ دقیقه با خونه فاصله داره محل کارش؟ بعد تهش باید بگه حوصله ندارم بیام؟ یعنی چی آخه که حوصله ندارم بیام.