2777
2789

من چند ماهه عقدم شاغلم و هفته اول عید تعطیلم امسال اولین عید با شوهرم بود قرار بود چندروز اول بیاد کنارم باشه ولی دو روز قبل عید تنهایی اومد خونمون و یهو خبر داد میخان برن با خانوادش مسافرت و جالب اینجاست مادرش حتی یک تلفن نزد منو تعارف کنه.بعدش میخاستن برن‌شمال ویلای آبجیش باز هم شعور آبجیش نرسید یه تلفن کنه یه تعارف به من بزنه الان آیا من حق دارم از این داستان شاکی‌باشم ؟

این در صورتیه که من همه ی برنامه هام‌رو با‌ اولویت شوهرم میچینم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینکه خانوادش بخوان برن یا منو نبرن ناراحت نمیشدم 

ویا اینکه حتی تعارف نکنن .برنامه خودشونه 

اما اینکه شوهرم بره باهاشون بدون من قطعا برام سنگین میبود مگر کاری واجب بوده باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

درباره اینکه شوهرت بیاد با تو تعطیلات رو بگذرونه کاملا حق داری

ولی درباره تعارف مادرشوهر و خواهرشوهر نه

شاید دلشون نخواد شما هم باهاشون همسفر بشی و راحت نباشن باهات

{ خانم هستم }

حق داری ناراحت شی 

ولی من اگه بودم میرفتمم با شوهرم 

تا حساب کار بیاد دستشون 

بدونن پسرشون از این به بعد قراره خانش همیشه کنارش باشه

میدون خالی نکن😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
بیشتر ببینید