2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 140 پست
من چون شوهرم اشتباهات داشت رفتم سر درسوکنکوراگرکامل بود وآینده میدیدم برای خودم هیشوقت آرامشم بهم نم ...

عزیزم خودت سیاست نداری از این بدتر هم سرت میاد 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشتباه کردی مهریه کم گرفتی .این آدم درست بشو نیست .از اول کم گرفتی اینام دیگه تو رو دست کم میگیرن .م ...

الازم بخاطر مهریه کم هزار حرف بمن میگه حمله میکنه فحاشی ب خانوادم میکنه

الازم بخاطر مهریه کم هزار حرف بمن میگه حمله میکنه فحاشی ب خانوادم میکنه

پس چه نشسته ای .مهریه تم آنقدری نیست که چند سال سر بددونه .ول کن برو خونه مادرت مهرام ببخش .بره اندازه مهریه ت بدن دست ننجونش 

چه سیاستی رو باید پیش بگیرم بنظرت

طولانی راه درازی داری 

باید احترام بزاری اقتدار بدی کلید مرد همینه گلم 

با دعوا و قهر و لجبازی کاری نمیشه کرد 

شوهرت بچس چسبیده ب مادرش باید بهش قدرت بدی بزرگش کنی تا ازش جدا بشه کم کم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بیشتر ببینید
پس چه نشسته ای .مهریه تم آنقدری نیست که چند سال سر بددونه .ول کن برو خونه مادرت مهرام ببخش .بره اندا ...

پآیین همین تاپیکو بخون یکی دیگه چی گفته آخه

مرد۳۸ساله رو میگن بچه و وابسته

نرد ب این سن ک چسبیده ب مادر و زنشو رهاکرده به چه دردمیخوره خب

طولانی راه درازی داری باید احترام بزاری اقتدار بدی کلید مرد همینه گلم با دعوا و قهر و لجبازی کاری نم ...

ازاحترام زیاد عزیزم الان رفته توی پاچه ام.اخه چرااینک میگی

مرد ب این سن ک نزدیک۴۰سالشع کی گفته بچست

طولانی راه درازی داری باید احترام بزاری اقتدار بدی کلید مرد همینه گلم با دعوا و قهر و لجبازی کاری نم ...

ن مردی که اینقددیر ازدواج کرده

هرچقدر هم ک خودتو جر بدی

ول‌کن مادرش نمیشه جزاینکه خودت خسته بشی

من تاپیکهاتو خوندم واقعا شوهرت همه جور ایرادی داره.خودتو حیف این ادم نکن جوونیت نره لاقل

الان میدونی چرا موندم

میگم آخه الان موقع حساس زندگیمه و کنکورم نزدیکه

یوقت طوری نشه باز برگردم و پشیمون بشم و وقت طلاق ک بشه بگم ن گوه خوردم