2777
2789

امشب قرار بود خوش بگذرونیم فیلم ببینیم و… 

بهم گفت سعی میکنه زود بیاد 

الان شده ساعت ۴ نیم …. 

باورم نمیشه واقعا کارش براش مهم تر بود خیلی عصبیم ازش 

( شغل دومش لوله کشی هست سر سه پروژه بزرگه چند روزه اینم بگم جدیدا مدااااام شبا دیر وقت میاد خسته شدممم از بس بهش زنگ زدم کی میای وقتی هم بیخیالم میگه چیشده نیستت؟؟ 

( مطمنم سرکاره داداشمم هستش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا سعی کن عصبی نباشی سرکار بوده خوب بنده خدا فعلا چیزی نگو  شاید بحث بشه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

عجبببب فشار کار رو تحمل کنه فشار شما رو هم تحمل کنه؟؟ بی انصافی نیست به نظرت؟ به نظرم ایشون دنبال آسایش شماست پس شما هم خودت خودتو سرگرم کن تا سر همسرت خلوت بشه همیشه که اینطور نمیمونه

عجبببب فشار کار رو تحمل کنه فشار شما رو هم تحمل کنه؟؟ بی انصافی نیست به نظرت؟ به نظرم ایشون دنبال آس ...

من نیازی ندارم کسی برای من آسایش فراهم کنه… 

حقوقم ده برابر همسرم هست 

بارهاااا بهش گفتم من تنها خواستم ازت این که رابطمون با کار زیادیت خراب نکنی 

واقعا انگار کار براش مهم تره… حالا ارزش داشته از سر شب تا الان که من منتظرم سر کار موند برای ۵۰۰؟؟ 

در صورتی که همین دیروز سر یه جریانی ۳۰ زدم کارتش گفتم کم نیاره موضوع آسایش من نیست 

چیزی نگو، نزار عیدت خراب بشه.. تازه بنده خدا دنبال نون حلال بوده بخاطر تو و زندگیتون

دقیقاً 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏