2777
2789
عنوان

خانوما موقع دعوا با شوهر چطوری خودتونو کنترل میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست
موقع عصبانیت مثل خودتم متاسفانه... چشممو میبندم دهنمو باز میکنم... اگه شوهرم درونگرا و اروم و با ادب ...

شوهرم اگر امشب کوتاه نمیامد حتما کار به کتک کاری میکشید بش فحش زشت دادم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اولش بحث میکنم اگه دیدم نمیتونم متقاعدش کنم سکوت میکنم  واین سکوتم بیشتر از داد وبیداد تاثیر خودشو میزاره  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
ترک مکانخوردن اب سرد اولیه بیشتر جواب میده ،شوهرت چجوریه؟اونم مثل تو نمیتونه کنترل کنه؟

اون کنترل میکنه حودشو اما دیگ یه روز روش تو روم باز میشه و اونم مثل من جرو بحث میکنه . اما موقع عصبانیت جلو چشمم سیاه میشه اصلا تو این فکر نمیرم که الان باید خودمو آروم کنم

دقیقااااا مثه شوهر منی..هم عصبیه هم کنترل خشم نداره..من همیشه کوتاه میام..اون دادوبیداد میکنه فوش می ...

بعدش شرمنده نمیشه؟؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
دقیقااااا مثه شوهر منی..هم عصبیه هم کنترل خشم نداره..من همیشه کوتاه میام..اون دادوبیداد میکنه فوش می ...

میترسم ازم متنفر بشه بم گف باورهامو نسبت به خودت از بین بردی

من اولش بحث میکنم اگه دیدم نمیتونم متقاعدش کنم سکوت میکنم واین سکوتم بیشتر از داد وبیداد تاثیر خودش ...

چقدر خوب چقدر خوب خدایا کاش منم اینجور بشم باید کتاب بحونم و کلیپ بیینم باید خودمو اروم کنم 

شوهرم اگر امشب کوتاه نمیامد حتما کار به کتک کاری میکشید بش فحش زشت دادم

اصلا فحش نده روتون به هم وا میشه  اونم فحش میده  تا جایی که امکان هست زن وشوهر باید حرمتای بینشون ورعایت کنن 

بعدش شرمنده نمیشه؟؟؟؟

گاهی اره گاهی ن..الان دخترمم یکم مثه اون داره میشه..دلم براش میسوزه..من همش بخاطر دوتا بچم کوتاه میام ک دعوایی پیش نیاد..ولی خودش همیشه میگه اگه تو مث من بودی تا الان صدهابار طلاق گرفته بودیم..خونواده شوهرم همشون اینجورن..من با دخترم مرتب حرف میزنم اوایل خیلی باباش داشت تاثیر میذاشت روش الان ک مرتب خودم اروم باهاش حرف میزنم ..فضای خونه رو کنترل میکنم خیلی بهتر شده..ولی شوهرم سره کوچیکترین چیزی همین بساطو داره ..واسه همین من خیلی محتاط گر شدم..متاسفانه مادراشون فقط زاییدن بلد بودن..حتما اونم تو کودکی اینطور شده

چقدر خوب چقدر خوب خدایا کاش منم اینجور بشم باید کتاب بحونم و کلیپ بیینم باید خودمو اروم کنم

هیچ وقت سعی نکن صداتو رو شوهرت بلند کنی به مرور ازت زده میشه   آرامش خودتو حفظ کن وسعی کنید دروقت مناسب مشکل وحل کنید

اون کنترل میکنه حودشو اما دیگ یه روز روش تو روم باز میشه و اونم مثل من جرو بحث میکنه . اما موقع عصبا ...

مثل بابای من🙂هر حرفی دلش میخواد میزنه دوروز بعد انگار نه انگار ، باهامون شروع میکنه به خندیدن و صحبت کردن 🥺

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید
گاهی اره گاهی ن..الان دخترمم یکم مثه اون داره میشه..دلم براش میسوزه..من همش بخاطر دوتا بچم کوتاه میا ...

نه طبیعی مردها سریع از کوره در میرن  سعی کن در وقت مناسب حرفای دلت وبهش بزنی ازخصلتای خوبش تعریف کن  بگو موقع عصبانیت درکت میکنم وکاش  میتونستم آرومت کنم  دلشو که به دست بیاری سعی میکنه خودشو اصلاح کنه

من فقط اون موقع سکوت میکنم بعدش با هم صحبت میکنیم ولی تا عصبانیتش فرو کش نکنه اصلا سمتش نمیرم میذارم تا کامل اروم بشه چون دوس ندارم یه وقتی ازم ناراحت بشه البته که بعدش به حسابش میرسم🤣

من اوایل مثل شما بودم ،دوتایی عین هم بودیم بعد که بچه دار شدم دیدم اینطوری داره رو بچم تاثیر منفی می‌ذاره بعد تمرین کردم صبور تر باشم ..الان تو بحث همیشه اون آغاز کننده است و من سعی میکنم ساکت بشم وقتی ام ادامه میدم ،میگم اوکیحق با شماست بعد گاهی بیشتر لجش میگیره من میگم حق با اونه