2777
2789

اینکه ناخودآگاه وارد اون جو سمی رقابت شدم و نگران بودم ۲۵ صدم از رفیقم کمتر شدم

اینکه ۱ ساعتم درس نمخونم و استرس ۱۲ ساعت نخوندن میکشم

و اینکه فقط یه درصد احتمال داره قبول شم و شب هایی که برای نمره گریه کردم و از افسردگی و دیوونگی نمدونستم چیکار کنم و همه این حس ها نمذاشتم تجربه کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به بعدش فکر کن پزشکی واقعا خیلی لذت بخشه

همه کسایی که میان تجربی به عشق پزشکی میان به قول استارتر فقط یه درصدشون قبول میشن خیلیاشونم از تجربی خوندن شاکین اونا به هیچ وجه میخواستنم نمیتونستن سختی پزشکی رو تحمل کنن

به نظر من زندگی اونایی میکنن که میرن فنی مدرسه خوب 

مهارت یاد میگیرن بعد یه مدتم یا مزون میزنن یا میرن مکانیک میشن یا حسابدار یا گرافیک میخونن یا کامپیوتر میخونن و برنامه نویس میشن 

رشته های نظری خیلی بیخودن به خدا منم پشیمونم که دبیرستان ریاضی برداشتم 

من تا تخر پیش دانشگاهی شاگرد اول بودم و معدلمم ۱۹ بود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مدرسه به مدرسه فرق دارهبخوای قبول کنی نکنی،تجربی مال مدارس خاص هست صرفا

دقیقاااا وقتی فقط ۷ درصد از رتبه های برتر از مدارس عادین یعنی رشته های تاپ مال مدارس خاص و غیر انتفاعی خای توپه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظر من زندگی اونایی میکنن که میرن فنی مدرسه خوب مهارت یاد میگیرن بعد یه مدتم یا مزون میزنن یا میر ...

کامپیوتر و مکانیکو مگ از رشته ریاضی نمیشه رفت

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
بیشتر ببینید
مدرسه به مدرسه فرق دارهبخوای قبول کنی نکنی،تجربی مال مدارس خاص هست صرفا

عزمزمه اول میگی باهوش و درسخون که من هر دو بودم

بله حق میگی ولی به هر حال برای همه این حس‌ها هست صرفا از سختیاش گفتم

و خیلیا تو مدارس خاص قبول نشدن و بودن کسایی که از دولتی قبول شدن 

همه کسایی که میان تجربی به عشق پزشکی میان به قول استارتر فقط یه درصدشون قبول میشن خیلیاشونم از تجربی ...

خب عزیزم کسایی باید برن پزشکی که خانواده ای با پشتکار قوی پول کافی و ذهن خیلی عالی داشته باشن که در روز بتونن بالای ۱۵ ساعت درس بخونن 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
کامپیوتر و مکانیکو مگ از رشته ریاضی نمیشه رفت

تو درسی گه تو فنی خونده میشه رو با رشته ریاضی یکی میکنی ؟ 

ریاضی حسابان انتگرال و فیزیک و شیمی سنگین و جبر و احتمال و ... داره در صورتی که تو فنی حتی نصف نصف اونم ریاضی نداری