2777
2789

یه وانتی پاره و اشغال که بزوووور روشن میشد 

از سمت راستم سبقت گرفت و افتاده بود سمت ماشینم

اگه چشمم بهش نمیخورد و نمیزدم سر ترمز تا رد بشه قطعااااا ماشینمو زده بود 

بهش گفتم گواهی نامه داری ؟ این چه طرز رانندگی 

سر فحشششش ناموسی کشید بهم🫤

فحشای زشتتتتتت 

من گاز دادم رفتم دیدم از این عوضیای خیابونیه 

افتاد پشت سرم باز😳

شیشه رو دادم بالا محل ندادم تا رفت

الان مثل چیییی دارم به خودم لعنت میفرستم چرا از پلاکش عکس نگرفتم پدرشو در بیارم

بخدا اگه میشد صد میلیون خرج وکیل میکردم که فقط بندازمش زندان 

اگه پلیس هم کاری نمیکرد فوقش پلاکش میدادم به شوهرم

خیلییی از دست خودم عصبیمممم 

شهرستانم شهر کوچیکی هستم مطمنممم بازم میبینمش ایشالله زودتر این اتفاق بیوفته تا پلاکش بردارم

اسم این مردای عوضی که تا زن تنها میبینن نر میشن چیه🫤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض روانی تو جامعه زیاده باید بیخیال شد 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید

دهن ب دهن اینا نزار اینا دنبال یه چیزی ان بچسبن فحش بدن بعضیا کله خرن نباید جواب بدی

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بیشتر ببینید

واقعا بعضی مردا خیلی بیشعورن

چن روز پیش از یه وانتی پرتقال خریدم، کارت کشیدم داشتم برمیگشتم دیدم یه آقایی که کنارش بود داشت زیر لب فحشم میداد. نمیدونم چه مرگش بود آخه.خریدم کوفتم شد..

حالا همینا راننده زن ببین که واویلا

با آژانس بانوان میرفتم یه مدت

روزی نبود گیر یه دیوانه نیفته زن بدبخت😢😔

💔دل نشکنیم💔