2777
2789

چند روزه می‌خوام تعریف بدم براتون وقت نمی‌کردم 

دوستم برای اولین بار می‌خواست موهاش رنگ بذاره گفت سالنی که همیشه خودت میری چون مشتری ثابت اون خانم بودم گفت برام وقت بگیر تا منم برم چون کارش هم خیلی خوب بود

ما خودمون وسط شهریم دوستم بالا شهر خیلی هم دوستم باکلاس و وضع خوبه

به آرایشگره تماس گرفتم که وقت بگیرم برای دوستم اشتباهی که داشتم خیلی از دوستم تعریف دادم که از کجا میخوادبیاد و چکاره هست و حساسه خواستم که مثلا سفارش کرده باشم کار ویژه براش در بیاره

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

دوستم اومد و بردمش اونجا

میخواست موهاش بلوند کنه موهاش هم رنگ نداشت سالم و بی نقص کوتاه هم بود چند ماه پیش مصری زده بود

دیگه اون آماده شد برای بی رنگ من گفتم میرم خونه نزدیک بود سالن تا خونمون

گفتم تمام شدی زنگ بزن بیام ببینم چکار کردی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خلاصه زنگ زدم گفت خیلی زود به پایه رسیده و میخواد رنگ ساژ بذاره گفتم پس من میرم حمام و میام من رفتم دیگه دوستم تمام شده بود زنگ زده بود من متوجه نشده بودم تو حمام بودم رفته بود

بیرون اومدم بهش تماس گرفتم گفت من دارم میرم خونه گفتم چطور شد گفت خیلی خوب شده گفتم چند حساب کرد گفت ۱۲میلیون به احترام تو پونصدش نگرفته من فکر کردم شوخی می‌کنه دیدم نه بابا جدی میگه

حالا من‌ موهای خودم چند وقت پیش که  رنگ زده بودم بلنده تا گودی کمر شش تومن شده بود

از دوستم که موهاش کوتاه کوتاه بود

دوازده تومن پونصد هم منت سرش کم کرده بود رسما تیغش زده بود عصبانی شدم رفتم در سالن

بیشتر ببینید

خوب همه ش و یه جا بگو دیگه ..باید هی بگیم خوب 😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

گفتم خانم فلانی هشت تومن اشتباه کارت کشیدید گفت برای چی گفتم از کارت دوستم حواستون نشده این نهایت سه تومن بشه گفت نه عشقمممممممممم من تکنیکککککک پیاده کردم مواد خوب استفاده کردم براشینگ کردم شامپوی فلان استفاده کردم گفتم می‌دونم اینا برای منم استفاده می‌کردید دیگه گفت جنس مو فرق می‌کنه گفتم این قصه ها برای من نگو

شماره کارتم فرستادم بزن مابقی پوله می‌خوام برم دیدم با چند تا دیگه همکار بودن تو سالن وایسادن شلوغ بازی

گفتم اینطوریه خب هرچی مواد و اسم برند استفاده کردی بنویس روی کاغذ

عکس مو هم میگیرم میبرم اتحادیه اگر همین که میگی باشه 

بیشتر هم میزنم 

بیشتر ببینید

یهو ماستش ریخت ترسید اسم اتحادیه اومد وگرنه که داشت یقیه میدرید که نه فلان کار کردم برای دوستت و بهمان کردم ویژه خودم‌ وقت گذاشتم

یهو زنک زبون باز گفت وایسا وایسا ببینم (النااااااز دستیارش )نکنه موی اون مشتری که الان رفت با این یکی اشتباه کردی جابه جا کشیدی اونم گفت آره ای خدا حواسم نبود خلاصه مابقی پول بر گردوند

بیشتر ببینید
خوب همه ش و یه جا بگو دیگه ..باید هی بگیم خوب 😐

یکجا که میشد تومار نوشتم همش 

بیشتر ببینید
۹ تومن باید برمیگردوند اگه سه تومن هزینه کارش شده

براشینگ خب جدا بود 

بیشتر ببینید