2777
2789
عنوان

با آرایشگره سر موهای دوستم دعوامون شد🪨🪨

| مشاهده متن کامل بحث + 8497 بازدید | 155 پست
دقیقااتا می‌بینن یکی استایل و وضعش خوبه دیگه هر نرخی‌ که می‌خوان می‌گیرن، با همین تیغ زدنا پولدار شد ...

نخورن انشالله وقتی انصاف ندارن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
عزیزم بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن 🥰

عزیزم ببخشید واقعا وقت شخصی چت کردن ندارم اگر سوالی هست همینجا بپرسید جواب میدم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم ببخشید واقعا وقت شخصی چت کردن ندارم اگر سوالی هست همینجا بپرسید جواب میدم

باشه عزیزم فدای سرت 🌺😅

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

باشه عزیزم فدای سرت 🌺😅

خواهش میکنم گلم🙏🥰

بیشتر ببینید
انشالله خدا بحق این شب عزیز حقتو بهت برگردونه عزیزماگر توانش نداری بسپار به بالا سری

فدات مهربون 

ببین از یه پیج خرید کردم اولش ک نمیفرستاد بزور تهدید و فلان فرستاد الان ناقص قرستاده کم فرستاده کلی هم از پیاماش اسکرین و همه چی دارم بنظرت شکایت کنم ب جایی میرسم؟