2777
2789

امروز برای اولین بار ارزوی مرگشو کردم خودم کم میکشم باید یه مادر دهن لق بی عقل و تحمل کنم بخدا اسم سرطان و نمیاره ها میگه اون مریضی ولی مشکل من و جار میزنه ای کاش سرطان داشتم دوس دارم محو شم بمیرم 

هیچی بدتر از زندگی با آدم دهن لق بی سیاست نیست.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

به مامانت هیچی نگو

اگه قرص هم میخوری بگو دکتر گفت دیگه نخورم

ازش قایم کن 

کارش خیلی اشتباهه،اسم روت میزارن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانت هیچی نگواگه قرص هم میخوری بگو دکتر گفت دیگه نخورمازش قایم کن کارش خیلی اشتباهه،اسم روت میز ...

نمیتونم بخدا بعضی وقتا از بی کسی و تنهایی میرم بهش میگم جدا از اونم تک تک کارای من و زیر نظر داره سریع میفهمه 

نمیتونم بخدا بعضی وقتا از بی کسی و تنهایی میرم بهش میگم جدا از اونم تک تک کارای من و زیر نظر داره سر ...

ببین خودتم دهن لقی پس نمیتونی ازش ایرادی بگیری

اول خودت حرفتو محکم پیش خودت نگه دار یا تو سایت بگو 

میدونی عواقب این حرفش چقدر زیاده ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

عزیزدلم این اصلا اشکالی نداره

چرا فک میکنی ابروت رفته؟

خب بدونن مگه چیه

اگه فک میکنی چون مادرت گفته شما قرص اعصاب میخوری یا حال روحی خوبی نداری و باعث شده که فامیل یا هرکس دیگ مثلا بگه وای طفلکی قرص اعصاب میخوره فلان بهمان .. اشتباهه 

الان همه حال روحی روانی خوبی ندارن ولی با این حال درمان نمیشن گند میزنن به زندگی بقیه

شما الان عاقلی عزیزم که داری درمان میشی دست توام نیست اطرافیان یا شرایط محیطی باعث شده ..

همینجوری خوبه بمونی که فردا ن پس فردا اتفاق بدی برات خدایی نکرده بیوفته؟؟

اصلا نباید این فکرو کنی که ابروت رفته عزیزم...

من خودم چندین ساله ocd-adhd دارم ولی نمیدونسم اینا بیماریه

ولی رفتم دکتر روانپزشک و روانشناس تحت درمان الان دارم خوب میشم..

بیخیال حرف مردم خب؟

خوب شد مثلا منم میگفتم وای مردم میدونن الان میگن این دختره دیونس

دیونه اونان که فک میکنن ادم قرص بخوره یا بره دکتر روانپزشک و روانشناس دیونس دیونه واقعی اونان که فردا ن پس فردا چند نفر دیگ رو بدبخت میکنن

تو ام الان اعصابتو خورد نکن..

من ک فکر نمیکنم خوردن قرص اعصاب اصلاااا مشکلی داشته باشه ک ناراحت باشی کسی فهمیده باشه یانه.الان دیگ ...

فردا بهش میگن اون دیوونه قرص میخوره بهش مردم مارو نمیشناسی؟

همه چیز درست میشه

تاپیکتو خوندم 

منم افسردگی و اضطراب داشتم به غیر ocd-adhdروانپزشکم برام فلوکستین و اسنترا چند تا قرص خواب اور نوشت

ولی لب نزدم

با روانشناس رفتم جلو درمان شدم از 100 درصد 80 درصد بهترم

با دعا خوندن

خوردن خوراکی مورعلاقم

فیلم مورعلاقم

الکی خوش بودم کم کم باورم شد که خوشمه و بهتر شدم

عزیزم الکی خوش باش

پرو باش نزار افسردگی از زندگی عقبت بندازه 

تو زندگی همه چی راهه حل داره به جز مرگ

برا خوابت سعی کن کم کم قرصارو بزاری کنار(زیر نظر پزشک  نه خودسر)

من به جای اون قرصای نکبت

رفتم دکتر طب سنتی تو ام حتما برو من برا خوابم اطریفیل اسطخودوس استفاده کردم عالی بود

مثلا ساعت 12 شب میخوردم ساعت 12 صبح یکی دیگ

ضرر هم نداره گیاهیه

عزیزدلم این اصلا اشکالی ندارهچرا فک میکنی ابروت رفته؟خب بدونن مگه چیهاگه فک میکنی چون مادرت گفته شما ...

مطلبی که، ماجرایی که مالِ منه، هرگز دوست ندارم هیچکس بدونه. مادر و پدر اجازه ندارن مسائل منو برن بگن.

متاسفانه شوهر منم دهن اقِ، منم همه چیز رو ازش قایم میکنم. خودش باعثشِ! حرفم تا گلوم میاد، ولی قورتش میدم.

من یه دکتر ساده هم میرم به شوهرم و خونواده ام نمیگم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.