2777
2789

(بچه ها الان دارم با گریه می‌نویسم ببخشید بابت متن که زیاده)😭 من ۲۷سالمه سه ساله ازدواج کردم با شوهرم تو یه ساختمونیم یا مادرش اصلا انگار نه انگار این آدم ازدواج کرده و زندگی جدا تشکیل داده به شدت شوهرم آدم روانی و خانواده روانی داره و اختلال خودشیفته دارن فقط هم زجر و عذابش رو من باید تحمل کنم اصلا خانوادش و مادرش هم نمیخوان بفهمند بابا اینم ازدواج کرده دست از سرش برداریم اصلا زبون نفهمن هر دقیقه مادرش مهمون داره دختر و پسر و کل خاندانش رو می‌ریزه خونش به جیب شوهرم و عید که میشه بدتر کل دختراش میان خونش میمونن به جیب شوهرم من فقط و به گوشت و مرغ و غذاهای خوب راضین اون یکی پسراش هم یه قرون خرج نمیکنن میان میخورن و میرن برای عید خودمون رفتیم خرید مواد غذایی برای خونه نزدیک چهار میلیون گوشت برای خونه مادرش تازه کم هم میارن میاد از خونه ما هم میبره چون خواهراش میان و چهار کیلو آجیل برای خونه مادرش که خواهراش میان بخورن بعد جدا از اون دم به دقیقه خواهراش خونه مادرشونن دستور هم میدن ما داریم میریم مثلاً آجیل بخریم زود خواهرش میگه داداشی اگه آجیلش خوبه دو کیلو هم برای من بگیر شوهرم چون خواهرشه پولشو نمیگیره یا شوهر دارن کلیه وظایفی که باید شوهراشون انجام بده گردن شوهره دم به به دقیقه یه چیزی می‌خوان تو این سه سال نه مسافرت تو عید چه غیر از عید نه تفریحی نه خوشی تو این زندگی نداشتم همش جنگ و دعوا تا حرف میزنم شوهرم خودشو میزنه وسیله می‌شکنه و مشت گره می‌کنه از اول عید چون مادرش سن بالا هست میان خونش ماهم باید بمونیم خونه و جایی نریم بخاطر مادرش فقط اینا نیست تاپیکای قبلم رو بخونید میفهمید دخالت خانوادش فضولی و باعث جنگ و دعوا تو زندگی ما هستن واقعا چه جونورایی هستن منم پدرو مادرم فوت شدن شهر غریتم کسی رو ندارم بارها شده رفتم قهر خونه برادر مجردم باز برگشتم موندم چیکار کنم یه مقدار پس انداز و یه ماشین دارم رو هم کل سرمایه ام پونصد شیشصد میلیون میشه ولی شغلی ندارم نمی‌دونم دربیام برم و جدا بشم نمی‌دونم چیکار کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه شرایط سختی داری عزیزم😔 مردارو اصطلاحا باید با زبون خر کرد ببین قلقش چیه نرمش کن بکشونش طرف خودت ولی مستقیم درمورد خانوادش بد نگو لج میکنه اوضاع بدتر میشه.

انقدر خرج کن هیچ پولی براش نمونه که بخواد برای اونا خرج کنه.بندازش تو قرض و سختی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که شما هن مثل خودشون باشید به خواهرشوهرت بگو لباست چقدر قشنگه واسمه منم بخر رفت خرید پولشو نده 

از مادرشوهرت برو وسیله بیار مصرف کن 

با روی باز با مهربونی مثل خودشون باش

شوهرت وضع مالیش خوبه؟ تو هم تا میتونی برا خودت پس انداز کن..اصلا بهش بگو خونه بخرید.بگو خونه بخر اجا ...

نه زیاد خوب نیست تو این چند سال هر چی درآورده از بگی کار کرده و ریخته شکم اینا گفتم ازدواج کنه شاید آدم بشه باز همونه پول ندارن خونه بخره هر از گاهی میبینم اینجوری خانوادش بی درکن منم قرعه می‌نویسم میدم طلا برای خودم 

چه شرایط سختی داری عزیزم😔 مردارو اصطلاحا باید با زبون خر کرد ببین قلقش چیه نرمش کن بکشونش طرف خودت ...

اصلا زبون نفهمه دیشب دارم با ملایمت صحبت میکنم میگه جنگ درست نکن بلند میشم دوباره وسیله میشکنما و قاطی میکنما

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که شما هن مثل خودشون باشید به خواهرشوهرت بگو لباست چقدر قشنگه واسمه ...

اره والا باید همین کار رو کنم بلند بشم برم هر چی داره بردارم بیارم برای خودم 

مگه مجردن ؟ باید گورشون رو گم کنن برن خونه شوهراشون دیگهفقط واسش خرج بتراش و طلا بخر

نه شوهر دارن ولی عاشق مفت خورین برای من نداره هیچ وقت منم قرعه می‌نویسم میدم طلا برای خودم

عزیزم منم مشابه شرایط شما رو داشتم با زبون خوش شوهرمو وادار میکزدم به خرید اقساطی یا وام گرفتن مثلا عزیزم یه ماشین مدل بالا و شیک به تو میاد نه این ماشین قراضه ماشین و عوض کنیم بعد با وام یه ماشین عوض میکنیم حالا کمتر داره که بخواد خرج کنه تا قسط اون تموم نشده دوباره یه چیز دیگ جور میکنم خونه و اسباب اثاثیه منزل مثلا عزیزم این مبل یا این تلوزیون اصلا در خور خونه شما نیست تو نمیدونی تو فامیل چقدر تو چشمی خونه تو از فلانی باید بهتر باشه چون تو خیلی از فلانی سرتری )مخصوصا چون خود شیفته هستن جواب میده(خلاصه ببرش نا گلو زیر بار قرض