2777
2789
عنوان

خیلی ببخشید این سوال میپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دستمال رو نکشید به خودتون هر کی دستمال جدا 🤕

هیچوقت نکشیدم

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بیشتر ببینید
در واقع احتمالش خیلی خیلی کمه ،چون اسپرم تو محیط خارج از واژن ،توانایی باروری خودش و از دست میده

درسته ممنون

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بیشتر ببینید
اخه چرا باید دستمال بماله

گفتم که بدون رضایت همسرم میخام باردارشم دنبال یه راهم

بیشتر ببینید

زن ایرانی با دس دادنم حامله میشه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
زن ایرانی با دس دادنم حامله میشه

🤕برای اونایی که میخان نمیشه

بیشتر ببینید
🤕برای اونایی که میخان نمیشه

بدون رضایت شوهرت این کارو نکن

فردا هرچی صد میگه من نمیخواستمش

بچه چیه اخه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
کاندوم سوراخ کن

دوستم میگه نمیشه

شوهرت متوجه میشه

بیشتر ببینید
دوستم میگه نمیشهشوهرت متوجه میشه

دوساعت قبل رابطه با سوزن نقطه های ریز بهش بزن ،بعد تو رابطه خودت برو بردار و بزن بهش 

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●