2777
2789
عنوان

اجیل گرفتید امسال

383 بازدید | 26 پست

ما گرفتیم 

ولی بنظرم اگه واقعا وضع کسی خوب نیست نباید بخره انتظاراتمونو پایین بیاریم دلیل نیمشه خونه کسی میریم که حتی وضعش معمولیم هست موز و اجیل بذارن جلومون چون مردم با وضع متوسطم الان مشکل دارن خواستم بگم خودتون این ایام اذیت نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرفتیم

از بقیه انتظاری نداریم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

سلام وقتتون بخیر💚✨

بله ولی کم گرفتیم،در حد راه انداختن کار مهمان ها.

با حرفتون موافق هستم. لازم نیست سر چشم و هم چشمی کسی به قرض بیوفته.

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

ماکه آجیلمون مخلوطی از انواع تخمه و بادوم زمینیه 🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

نه نمیخرم هیچ سالی 

میوه شیرینی تخمه و شکلات می‌خریم فقط

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
گرفتیماز بقیه انتظاری نداریم

مامان بزرگ من با یه حقوق بازنشستگی موز ، اجیل‌چند مدل میوه هم گرفته فقد چون جلوی مهمون زشت نباشه خواستم بگم خودمونو اذیت نکنیم بعد از عید هم باید زندگی کنیم یه چیزی بمونه برامون 😢

ما ۲ کیلو خریدیم ، مامانم یه ذره بهمون داد بقیه شو قایم کرد برای مهمون 😑😑 مهمون کوفت خورد ، خودم س ...

وای دقیقا حالا ما خودمون اجیل میخوریم تو طول سال ولی وقتی کل سال ادم اجیل نمیخوره چرااا باید جلوی مهمون بذاره اشکال نداره بخدا اگه نداریم و نذاریم