2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید گوسفند ذبح اسلامی نشه حرام هست خوردنش اگر مجبور باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 90 پست
ده سال باهاش بودم وی جایی دیدم دیگه کافیه.... ی شب ازماشینش پیاده شدم و گفتم اعلامیه ام دیدی نیاسمتش ...

همه چی دوست داشتن نیست منم شوهرم ادعا میکنه دوستم داره جلو خانوادش وایساد به خاطرم ولی چه فایده عوضی هستش 

خدایم برایم کافیست ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چه بهونه ای میاری ک شوهرم مجبورم کردهو یا الان مجبورم میکنن!مگه خوابوندنت زمین توی حلقت ریختن؟بگو ...

نهار خونه مادرش بودم  مهمون داشتن کبابش کردن  جلو اونا هه به من میگه بیا بخور هه میزاره جلوم نمیشد بگم نه  مجبور شدم چند دونه خوردم خبر مرگم

خدایم برایم کافیست ❤

نهار خونه مادرش بودم مهمون داشتن کبابش کردن جلو اونا هه به من میگه بیا بخور هه میزاره جلوم نمیشد ب ...

میزاشتی لای نون به بهونه بلند شدن از زیر نون مینداختی زمین.

من خودم خیلی جاها میرم دست پختشون بدم میاد

یا شک و شبهه دارم ایتجوری میکنن

💕

یعنی یه گوسفند مرده بود همونو خوردین؟😐

حرومه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

حرامه و قصاوت قلب میاره و نباید خورد

شما وکیل هستید؟میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم؟

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

کجا بوده که با ذبح اسلامی گوسفند رو نکشتن؟ 

قبل از اینکه بری اونجا یه عالمه غذا بخور و وقتی رفتی اگه برنج کنارش باشه برنج بخور بگو عصری یه چی خوردم یا اگه نون هست نون بخور

بنظرم به دفتر امام جمعه شهرتون زنگ بزن برای دل و قلوه که گفتی

بسم الله که نگفتن هیچی چاقو نصفه سرشو بریدن بعد گفتن تیز نیست حیوان بیچاره هی دست و زد رفتن بعد پنج ...

اینکه چاقو رو عوض کنی دلیل نمیشه گوشت برکت خدا حروم بشه که. اینطوری باشه مگه خدا راضیه گوشت رو دور بریزن؟؟؟

امام علی میگه اسلام روی این اصل بنا شده که: لا ضرر و لا ضرار. ینی کاری که نه به خودت ضرر بزنه نه به دیگران مجازه. هرجایی که نتونستی تصمیم بگیری این رو یادت بیار

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
کجا بوده که با ذبح اسلامی گوسفند رو نکشتن؟ قبل از اینکه بری اونجا یه عالمه غذا بخور و وقتی رفتی اگه ...

تو حیاط سر بریدن اونجا بودم میگی زنگ بزن دفتر امام جمعه برا چی؟ من که خوردمش دیگه یعنی کفاره ای چیزی داره ؟

خدایم برایم کافیست ❤

اینکه چاقو رو عوض کنی دلیل نمیشه گوشت برکت خدا حروم بشه که. اینطوری باشه مگه خدا راضیه گوشت رو دور ب ...

من شنیدم نباید زبون بسته رو زجر کش کنی و برش باید از ته حنجره باشه اینا بلد نبودن از مهره گردن بریدن میشه مردار

خدایم برایم کافیست ❤