2777
2789
عنوان

دخترمو تا حد مرگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 117 پست

نمیتونم قضاوتت کنم

واقعا بعضی وقتا صبر آدم تموم میشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب منم با این سنم وقتی مامانم با تلفن حرف میزنه با داداشم دعوا میکنیم. میپریم به سرو کول مامانم هی ازش سوال میپرسیم مامانمم میگه شما هم وقتی من میخوام حرف بزنم دعواتون میگره😂😂😂😂

به نظرم عادیه😂😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

من خیلی بهش توجه میکنم نیم ساعت قبلش کلی باهم رقصیدیم و وقت گذروندیم.بعدش قرار بود ببرمش پارک

عزیزم بشین باهاش حرف بزن بپرس دلیل این کارش چیه چه حسی باعث میشه این رفتار رو بکنه 

بعدم من الان بچه هام بزرگن ۲۴و ۱۷ گاهی کتک میزدم الان حاضرم جونمو بدم زمان برگرده به عقب و جبران کنم تخت هیچ شرایطی بچه رو نزن

هشت سالشه به شدت اعتماد به نفسش با این حرکتت میاد پایین بابای منم کتکم میزد توی سن کم هیچوقت نمیبخشم ...

بابات زندس .من مادربزذگم میزد .فوت کرد .فقط خوبی هاش یادمه .حاضر نیستم یک ذره اون دنیا چیزیش بشود

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

پسرای منم‌همینن بخدا ۱۰ ساله و‌۸ ساله هستن یعنی کافیه تلفنو‌دستم‌بگیرم میپرن به همدیگه سرو صدا میکن ...

آخه کار مهمی بود باید حتما صحبت میکردم.ن با تشویق ن با تنبیه این رفتارو کنار نمیذاره چکار کنم من؟