2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ساده ست  

برای تشخیص کسی میخوای یا برا خودت؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره

کلا ویژگی هاشون ضد همه 

درون‌گرا از اسمش معلومه جمع رو دوس نداره از تنهایی لذت میبره از درون خودش آرامش و انرژی میگیره بیشتر درون خودشه تا بیرون مغزش خیلی خوب کار میکنه و دقیق تره و جزئیات بیشتری تو ذهنش میمونه معمولا خیلی کم حرفه معمولا 

برون‌گرا هم از اسمش معلومه با جمع حال میکنه کلی دوست داره پر حرفه از بیرون آرامش میگیره از تنهایی خوشش نمیاد نسبت به درون‌گرا جزئیات کمتری تو ذهنش میمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ویژگی هاتو بگو

دوست دارم برم خیابون دریا دوست دارم دوست دارم خونه دوستام زیادبرم یا پیش دوستام زیاد شب بخوابم دوست دارم دورم چندنفر آدم باشن وفتی ناراحتم باید بریزم بیرون

جدی یعنی حتی بادوستاشونم اگه یکجا زندگی کنن عذاب میکشن؟

تست شخصیت شناسی تو گوگل هم خوبه بزن شخصیت شناسی همون اولین تستی که برات میاره رو بزن قشنگ همه چی تو مشخص میکنه با درصد 

دوست دارم برم خیابون دریا دوست دارم دوست دارم خونه دوستام زیادبرم یا پیش دوستام زیاد شب بخوابم دوست ...

خب پس فک کنم برون‌گرا باشی