2777
2789
جدی یعنی حتی بادوستاشونم اگه یکجا زندگی کنن عذاب میکشن؟

ببین بستگی به سنت داره مثلا من بیست سالگی خیلی حال و حوصله ام بیشتر بود و رفیق بازی میکردم  بعد سی قشنگ اون روی درونگراییم مشخص شد 

من بیست سالگیم هم درونگرا بودم بعد جالبه دوستام اکثرشون برونگرا

جالبه درونگراها و برونگراها گاهی همو جذب میکنن 

بعد این دوستم اهل هر و کر تو خیابون و با ادما ارتباط برقرار میکرد و سرزبون دار بود و خجالتی نبود

البته بگما عمر دوستی ادمای درونگرا خیلی بیشتر برونگراها خیلی تنوع طلبن از جلو چششون بری دیگه یادشون نمیمونه تو رو همش به فکر لحظه هستن و خوش گذشتن بهشون وفا و اینا سرشون نمیشه برای همین به نظرم درونگراها با مرام معرفت ترن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

من کلاس شخصیت شناسی رفتم میتونم کمکت کنم

افراد درون‌گرا انرژی شون رو از درون خودشون میگیرن 

تو مهمونی های شلوغ بیشتر از 2 یا 3 ساعت باشن کلافه میشن 

ولی این دلیل نیس همیشه بخوان تنها باشن با دوستای صمیمیشون بهشون خیلی ام خوش میگذره 

بیشتر با پیام دادن راحت ترن تا تماس تلفنی گرفتن 

سفر با افراد کمتر رو ترجیح میدن تا یک مسافرت با افراد زیاد 

افراد برون‌گرا انرژی شون رو از خودشون میگیرن دوست دارن یکسره تو جمع باشن 

از اینکه تنها باشن کلافه میشن و دقیقا نقطه مقابل درون‌گرا هستن 

من کلاس شخصیت شناسی رفتم میتونم کمکت کنمافراد درون‌گرا انرژی شون رو از درون خودشون میگیرن تو مهمونی ...

ببین رل من ببین درون گراعه یابرون گرا وقتی دعوامون میشه کلا میره میگیره می‌خوابه وازمن خدافظی میکنه علتش چیه من نمتونم درکش کنم چون من دوست دارم حرف بزنیم مشگل رو برطرف کنیم ولی اون میزاره میره بعد اهل شعرواهنگه شعرمیخدنه برام من میگم دیگ نخون یا مثلا میگه من الان دارم عذاب میکشن دارم بادوستام زندگی میکنم دوست دارم تنهاباشم

ببین رل من ببین درون گراعه یابرون گرا وقتی دعوامون میشه کلا میره میگیره می‌خوابه وازمن خدافظی میکنه ...

ولی من گفتم خیلی خوشبختی همه دورت ریختن داری حرف میزنی باهاشون شبا باهاشون میخوابی ولی اون میگ من دارم عذاب میکشم 

ببین رل من ببین درون گراعه یابرون گرا وقتی دعوامون میشه کلا میره میگیره می‌خوابه وازمن خدافظی میکنه ...

درون‌گراس 

خیلی ها موقع ناراحتی به خوابیدن پناه میبرن و مردا  خوابشون با قسمت مشکلاتشون کاملا جداس و اینا رو باهم درگیر نمیکنن 

من کلاس شخصیت شناسی رفتم میتونم کمکت کنمافراد درون‌گرا انرژی شون رو از درون خودشون میگیرن تو مهمونی ...

من پر حرفم و دوستای زیادی دارم مهمونی رفتنو دوس دارم ولی همزمان عاشق تنهایی ام ناراحتی و احساساتمون هم معمولا بروز نمیدم بنظر شما برونگرام یا درونگرا

درون‌گراس خیلی ها موقع ناراحتی به خوابیدن پناه میبرن و مردا خوابشون با قسمت مشکلاتشون کاملا جداس و ...

کلا موقع ناراحته ازم یادعوامیکنیم ازم دور میشه همیشه که نمیره بخابه مثلاتا نصف روز ساکته 

من پر حرفم و دوستای زیادی دارم مهمونی رفتنو دوس دارم ولی همزمان عاشق تنهایی ام ناراحتی و احساساتمون ...

برون‌گرا هم نیاز به تنهایی داره

باید بیشتر بررسی بشه

دوست داری بیشتر توی جمع باشی یا تنها