2777
2789
عنوان

ازدواجم جور نمیشه نمی دونم دیگه چیکار کنم خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 118 پست

همچنین در این روز برای بخت گشایی دختران جوان پیراهن می دوختند و بعد از دوخت نقل و شیرینی بین حضار تقسیم می کردند و در مسجد امیرچخماق اغلب در کنار سنگی معروف به سنگ مراد، لباس را می دوختند.

وي عنوان كرد: دوختن لباس مراد فقط در یزد اجرا نمی شد بلکه در شهرهایی دیگر کشور مثل بجنورد هم انجام می شد. منبع گوگل 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
عزیزم تو نت سرچ کردم همچین چیزی بود حالا دقیق نخوندم اگه دوست داشتی ببین اسمش پیراهن مراد در شب ۲۷ م ...

چ جالب ممنونم 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچنین در این روز برای بخت گشایی دختران جوان پیراهن می دوختند و بعد از دوخت نقل و شیرینی بین حضار تق ...

خیلی جالبه👌

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

قانون رها سازی یه مدت کلا به ازدواج فکر نکن به خودت برس به رشدت میبینی خودش اومد

اعتقاد ندارم بهش