2777
2789

سلام خانوما من ده ساله ازدواج کردم ولی بیشتر از ده نفر تا حالا مهمون نداشتم الان میخوام دعوت کنم تقریبا ۳۰ نفر هستن بخوام کامل دعوت کنم ۴۰ هم میشن 

ولی نمیدونم چقدر مواد غذایی میخواد یا کدوم قابلمه برا چی مناسبه چیکار کنم استرس میگیرم بهش فکر میکنم؟ پاکشا هم هست

از همه چی تعداد بالا بریز

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

تو دو تا قابلمه بپز 🥲🥲🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قرمه سبزی خیلی مهارت میخواد

خوزستانی سخته 

به نماز بست قامت که نهد به عرش پا را/به خدا علی نبیند به نماز جز خدا را/به نماز آخرینش چه گذشت من ندانم /که ندای دعوت آمد شه ملک لافتی را😭😭

هقدر واسه خودتون درست میکنی ۴۰ برابرش کن، مثلا چهل پیمونه برنج، پیمونه ای که همیشه براخودتون برنج میپزی، لوبیا هپ کاسه کوچیک بزار بر هر نفر یه کاسه کوچیک مثلا یا دو قاشق لوبیا

میزان مواد رو بزن تو نت قرمه سبزی برای ۴۰نفر بهت میگه واسه برنج هم هر نفر یه پیمونه اخرشم چندتا اضافه بریز ، خوشت که معلومه چقدر جا میگیره برنج هم باید تو اب خیس میکنی از نصف قابلمه یا حتی پایین تر باشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

اگه برا تعداد ۱۰ نفر تاحالا قورمه سبزی پختید،هرچقدر لوبیا و گوشت و سبزی میریختید حالا ۳ ۴ برابرش کنید.

قابلمه هم اگر خیلی بزرگه ک داخل یکی بپزید وگرنه داخل دوتا قابلمه بپزید تا جای کافی داشته باشه خورشت

ما امشب افطاری مهمون داشتیم

ی عالمه سیر دیشب رنده کردیم و ی سه تا دونم خورد کردم

صبح بیش از دو ساعت رو شعله کم تفت خورد

گوشتتو بریز تو زود پز

وقتی سیرتو هم میزنی رب و رب انار هم بهش بزن

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️