سلام خانوما پسرم ۲۷ ماهشه وقتی میخواد ی جمله ی دوکلمه ای بگه کلمه ی اولو چن بار پشت سرهم تکرار میکنه اینم بگم که تازگیا اینطوری شده و تازه داره جمله بندی رویاد میگیره به نظرتون لکنته زبانه یا سعی میکنه جمله بندیو یاد بگیره و طبیعیه؟
🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
ن والله هنوز خوب نشده هردوماه ی بار میبریمش دکتر بهتر شده ولی کامل خوب نشده
الان حرف زدنش چطوره
دختر من میخاد حرف بزنه جمله بگه یک کلمه رو چند بار تکرار میکنه
باباش میگه داره فکر میکنه که چی بگه
نمیدونم اینم لکنته یا نه
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
الان حرف زدنش خوبه ،پسر منم قبلا ی کلمه رو چن بار تکرار میکرد لکنت خیلی سخته خدا کنه مال دخترتون لکن ...
از کجا بدونم لکنته یا نه
باید چیکارش کنم
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
دلم واسه مامانا میسوزه همش نگران بچه هان بعد بچهه بزرگ میشه تو دلش به مامانه فحش میده با مامانش بد ر ...
میدونی چرا خانما که ازدواج میکنند بچه میارن ؟. انگار عادی شده که حتما کسی که ازدواج میکنه بعد چند ماه یا یکسال باید بچه بیاره و برای دل خودشون چون نوزاد شیرین وگرنه که خدایی بچه آوردن و تربیتش بشدت سخت
ن والله هنوز خوب نشده هردوماه ی بار میبریمش دکتر بهتر شده ولی کامل خوب نشده
گفتار درمانی و آسیب شناس زبان و گفتار میبریش؟
باید هفته ای ۳،۴ جلسه ببریش
دکتر بهش شربت پیراستام خارجی ننوشته؟ و امگا۳
ایرانی آشغال فقط عوارض داره جواب نمیده فقط اصلش خارجیش،
افکار و باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل و اراده میدانند که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای جنسی خود ندارند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد نگاهی به تمام معنا جنس دومی است که مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر میگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است