2777
2789
عنوان

پسر ۲۷ ماهم ی کلمه رو چن بار تکرار میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 74 پست
سلام دختر منم الان یک کلمه رو چندبار تکرار میکنه گل پسرتون خوب شد چیکارا کردین

ن والله هنوز خوب نشده هردوماه ی بار میبریمش دکتر بهتر شده ولی کامل خوب نشده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

الان حرف زدنش چطوره 

دختر من میخاد حرف بزنه  جمله بگه یک کلمه رو چند بار تکرار میکنه 

باباش میگه داره فکر میکنه که چی بگه 

نمیدونم اینم لکنته یا نه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان حرف زدنش چطوره دختر من میخاد حرف بزنه جمله بگه یک کلمه رو چند بار تکرار میکنه باباش میگه داره ...

الان حرف زدنش خوبه ،پسر منم قبلا ی کلمه رو چن بار تکرار میکرد لکنت خیلی سخته خدا کنه مال دخترتون لکنت نباشه

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
الان حرف زدنش خوبه ،پسر منم قبلا ی کلمه رو چن بار تکرار میکرد لکنت خیلی سخته خدا کنه مال دخترتون لکن ...

از کجا بدونم لکنته یا نه 

باید چیکارش کنم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
از کجا بدونم لکنته یا نه باید چیکارش کنم

ببرش پیش ی متخصص اطفال

دلم واسه مامانا میسوزه همش نگران بچه هان بعد بچهه بزرگ میشه تو دلش به مامانه فحش میده با مامانش بد ر ...

می‌دونی چرا خانما که ازدواج میکنند بچه میارن ؟. انگار عادی شده که حتما کسی که ازدواج می‌کنه بعد چند ماه یا یکسال باید بچه بیاره و برای دل خودشون چون نوزاد شیرین وگرنه که خدایی بچه آوردن و تربیتش بشدت سخت

گفتار درمانی و آسیب شناس زبان و گفتار میبریش؟

باید هفته ای ۳،۴ جلسه ببریش

دکتر بهش شربت پیراستام خارجی ننوشته؟ و امگا۳

ایرانی آشغال فقط عوارض داره جواب نمیده فقط اصلش خارجیش،

افکار و باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل و اراده میدانند که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد نگاهی به تمام معنا جنس دومی است که مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر میگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید