قورمه سبزی رو باید با روغن فراوان و با حوصله سر شعله کم سبزیش رو سرخ بکنی شما حدودا دو کیلو برای 30نفر سبزی میخوای تقریبا دو کیلو هم گوشت لوبیا نمیدونم چشمی میریزم و به حدی آب روش بذاری که دیگه کافی باشه و اواسط پخت آب دیگه ای اضافه نکنید با همون آبی که اول میداریم بپزه .یعنی آب بذار یه خورشت رقیق بشه شب تا صبح با شعله پخش کن بذار سر گاز تا خوب جا بیفته
رازش همون خوب سرخ کردنه اما سبزی نسوزه که تلخ میشه
لیمو عمانی رو هم یه مقدار پرک بکن توش بریز چند تا هم اول کمی بجوشون آب تلخش بره بعد بنداز داخل خورشت برای ترشی هم ما رب نارنج میزنیم