2777
2789
عنوان

قرمه سبزی برای تعداد بالا اموزش میدید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 56 پست

قورمه سبزی رو باید با روغن فراوان و با حوصله سر شعله کم سبزیش رو سرخ بکنی شما حدودا دو کیلو برای 30نفر سبزی میخوای تقریبا دو کیلو هم گوشت لوبیا نمی‌دونم چشمی میریزم و به حدی آب روش بذاری که دیگه کافی باشه و اواسط پخت آب دیگه ای اضافه نکنید با همون آبی که اول میداریم بپزه .یعنی آب بذار یه خورشت رقیق بشه شب تا صبح با شعله پخش کن بذار سر گاز تا خوب جا بیفته 

رازش همون خوب سرخ کردنه اما سبزی نسوزه که تلخ میشه

لیمو عمانی رو هم یه مقدار پرک بکن توش بریز چند تا هم اول کمی بجوشون آب تلخش بره بعد بنداز داخل خورشت برای ترشی هم ما رب نارنج می‌زنیم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین لوبیا و سبزی رو کنسرو بگیر مارک مشکات 

طعم دهنده قرمه سبزی هم بگیر

گوشت هم زیاد حتما سیر هم بزن 

لیمو هم آخر بنداز مزه کن لیمو رو بردار زیاد بمونه ترش میشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
قابلمه بررگ دارم اما نمیدونم برا چند نفره

دیکه مواد رو که پختی و اب اضافه کردی اگه جای قابلمه ت کم بود توی یک قابلمه دیگه مواد رو نصف کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
قورمه سبزی رو باید با روغن فراوان و با حوصله سر شعله کم سبزیش رو سرخ بکنی شما حدودا دو کیلو برای 30ن ...

سبزی سرخ شده چقدر باید ریخت؟ واینکه ما با گوشت مرغ دوست داریم اونو کی بریزیم وا نره 

وقتت رو نداری سبزی سرخ کنیدهافقط کنسرو

لوبیا پخته هم فقط کنسرو ولی لوبیا رو باید بیست دقیقه آخر بریزی که جا بیفته

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
ببین لوبیا و سبزی رو کنسرو بگیر مارک مشکات طعم دهنده قرمه سبزی هم بگیرگوشت هم زیاد حتما سیر هم بزن ل ...

باید به خدا توکل کنمو خودمو بندازم تو این کار 😂میترسم اولین بارمه

وقتت رو نداری سبزی سرخ کنیدهافقط کنسرولوبیا پخته هم فقط کنسرو ولی لوبیا رو باید بیست دقیقه آخر بریزی ...

کنسرو که باید کلی بگیری برای ۳۰ نفر ،ولی سبزی سرخ شده دارم فریزر اندازه هارو مشکل دارم

سبزی سرخ شده چقدر باید ریخت؟ واینکه ما با گوشت مرغ دوست داریم اونو کی بریزیم وا نره

نمی‌دونم راستش  من آب پز رو خودم سرخ میکنم .تجربه ندارم سبزی بعد سرخ شدن چقدر وزنش کم بشه.

گوشت مرغ هم حتی اگر بود مشکلی نیست من خودم با سینه مرغ هم درست میکنم خیلی دوست داریم مکعبی اندازه گوشت خورشتی برش میدم با پیاز تفت میدم از همون اول میذارم با خورشت بپزه.گوشت سینه هیچیش نمیشه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!