2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام چون دلیل دارم بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 142 پست
خوندمفقط یه سوال ببخشید ک خیلی زیاد شداگ من پیش قدم بشم پروو میشع؟اخه برام شرط میزاره منم نمیخوام زی ...

پیش قدم نشوبدترنکن قفسه دورت رویکم عشوه بیاچمیدونم بیابیرون ازاتاق بش ب چشم ی هم اتاقی نگاش کن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پیش قدم نشوبدترنکن قفسه دورت رویکم عشوه بیاچمیدونم بیابیرون ازاتاق بش ب چشم ی هم اتاقی نگاش کن

اوکیه فقط برام دعا کن:)

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

انشالاب حق امام علی امسالت انقدخوب باشه ک بشینی ی گوشه دنج ب خوشبختیت نگاه کنی🫂بازم سراغتومیگیرم

مرسی ازت

تو بهترینی

انشالله توی این شب عزیز ب حاجتت برسی خوشبحت باشی همیشه:))🥺♥️

مرسی ازتتو بهترینیانشالله توی این شب عزیز ب حاجتت برسی خوشبحت باشی همیشه:))🥺♥️

اول توخواهرباتمام وجودم میفهمت کاش میشدسفره دلموبرات بازم ک بری خداروشکرکنی بابت شوهرت سفره دلموبرات بازکنم به حالم زارمیزنی😔🫂

اول توخواهرباتمام وجودم میفهمت کاش میشدسفره دلموبرات بازم ک بری خداروشکرکنی بابت شوهرت سفره دلموبرات ...

بمیرم برای دلت کاش میتونسم کمکت کنم کاش از دسم کاری بر میومد برات دریغ نمیکردم🥺🥀

ولی اینو بدون من مث یک خواهر حتا نزدیکتر براتم اگه هروقت نیاز داشتی با یکی درد دل کنی بدون من با تمام وجودم ب حرفات گوش میدم و قضاوتت نمیکنم:))

وای، اگه یه روزی برسه پسرم بابت پول دادن بمن اینجوری زنش اذیتش کنه چی؟ 

خدایا من و محتاج فرزندم نکن ، یا همسری بهش بده که  اینطوری نباشه،

خودت بچه داری؟ میدونی یه مادر چقدددددر برای بچه اش زحمت میکشه؟! چقدر خون دل میخوره، 

وای، اگه یه روزی برسه پسرم بابت پول دادن بمن اینجوری زنش اذیتش کنه چی؟ خدایا من و محتاج فرزندم نکن ، ...

فک کنم متوجه حرف من نشدین

من حرفم اینه ک مادرش این همه ظلم کرده ب ما، اون یکی پسرش زمینو کشید بالا رفت طرف اونو گرف درحالی ک شوهر منم سهم داشت هرچند انشالله خدا جوابشونو بده

بعدشم مادرش اون پسرشو دوس داره باهم دس ب یک شدن از شوهر من پول میکشن درحالی ک اون پسرش پولی ب مادرش نمیده میفهمی؟؟؟خودتو بزار جای من ببین چه حالی داری؟؟

شما بین پسرات و عروسات  فرق نزار ببین چجو دور سرت میگردن 😒

سلام خوبی اسی عیدت مبارک چیشدبهترنشده شوهرت کجای عیددیدنی خونه مامانش نرفتی

عید توهم مبارک عزیز:)♥️

ن نرفتم خوده مامانش امروز ب گوشیم زنگ زده بود

شمارش تو لیست سیاهه