2777
2789

دوستان تاپیک های قبلم رو بخونید 

من  نامزدم  و احتمال میدادم باردار باشم 

پریود الان تقریبا دو ماه که نشدم! 

پریودم که نامنظم بود ، قبلا سابقه داشتم که دوماه نشم  

و بعد اینکه رابطه ای که داشتم از عقب بوده ، به هیچ وجه از جلو تا حالا رابطه نداشتم ، خیلیا گفتین از عقب کسی حامله نمیشه ولی رفتم خوندم روی پرده بکارت یه سری سوراخ های روی پرده هست که در صورت تماس مایع باهاس امکان حاملگی هست ، من هربار سریع بعد ۵ الی ده دقیقه سریع شست شو دادم ، و اینکه بی بی چک هم زدم دوبار ، هردوبار منفی بود .... 

من اخرای ماه پریود میشم ولی بازم نشدم 

چکار کنم خیلی استرس دارم 

علائم بارداری هم هیچکدوم ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بروازمایش بده خیالت راحت شه

خانوادم سخت گیرن 

نمیتونم از خونه بزنم بیرون بیخودی 

سخت گیر و حساس نبودن که برام مهم نبود انقدر استرس نمی‌کشیدم 

ما هنوز اسمامون تو شناسنامه هم نرفته آخه آزمایش برم بدم چجور بگم که بابا نامزدم بوده نمی‌پرسن اصلا ؟

اگه راست بگیو ازجلورابطه نداشتی اصلا نترس حامله نیستی پیش میاد که مریضی تاریخش عقب جلوبشه

نه واقعا جدی میگم  نداشتم از جلو اصلا تازه پرده من کامله ، حلقوی و اینا هم نیست ... 

خانوادم سخت گیرن نمیتونم از خونه بزنم بیرون بیخودی سخت گیر و حساس نبودن که برام مهم نبود انقدر استرس ...

نه نمیپرسن بگو به دکتر زنان پریودم عقب افتاده میخوام آزمایش بدم به اون چه که تو شوهر داری یا نداری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

وای با نامزد اونم تازه عقد نکرده رابطه از پشت؟؟؟

نکن خیلی خیلی عوارض داره البته بجای استرس حاملگی باید استرس اینو داشته باشی که کلی بلا ممکنه سر مقعدت اومده باشه!!!!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.