2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام چون دلیل دارم بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 142 پست
اخه ببین نمیتونم وقتی میبینم حق با منه اما بازم شوهرم عصبانی میشه و حقو ب من نمیده تازه میگه تقصیر ا ...

به نظرم بگو به مادرشوهرت بزار بد بدی بهتر از سواری دادن شوهرت هست

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
بنطرت چه کنم؟به مادرش رک بگم؟

نه رک نگو. ببین شوهرت خودشو موظف میدونه به مادرش کمک کنه و مادره هم خوب این وسط سواستفاده میکنه از رحمین بودن شوهرت. به نظرم اصلا اوضاع رو با حرف زدن به مادرش وخیم نکن. باید نفر سومی باشه شوهرت رو متوجه اشتباهش کنه اونم مشاور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ببین نمیتونم وقتی میبینم حق با منه اما بازم شوهرم عصبانی میشه و حقو ب من نمیده تازه میگه تقصیر ا ...

نه به مادرش چیزی نگو

به شوهرت بگو مثلا ماهی دو تومن میدیم مادرت و دیگه تموم

کاریتم نباشه برادرشوهرت میده یا نه.

ببین بخدا من حاضرم ماهی پنج تومن بدم مادرشوهرم بره با جاریم زندگی کنه و کاری به من نداشته باشه.

حرص نخور از این آزادیت لذت ببر

بنفشه🍃

نمیتونم دقیق بگم زنگ بزن یا نه ولی یه تجربه ای دارم و دیدم و بازم میبینم هر چقد بلانسبت شما سلیطه تر رفتار کنی بیشتر ازت حساب میبرن.من خودم بی زبونم ولی کیف میکنم اینایی رو میبینم که رک حرفشونو میزنن و بقیه ازشون حساب میبرن.بازم تجربه افراد پخته رو بپرس ولی به نظر من زنگ بزن به مادرشوهرت

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
حق با تو هست . اما تو باید مدیریت کنی این زندگی رو .‌بلند شو برو سر زندگیت شب های سال جدید همسرت رو ...

ببین با اینکه حق با منه اما شوهرم طلبکاره

امروز پیام داده میگه از این ب بعد همه کارتامو با خودم میبرم حق نداری منو سین جین کنی ب تو ربطی نداره 

حق نداری تو کارام فضولی کنی!!!

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

دلم خونه بخدا پیر شدم تو جوونی

درکت میکنم بابات چی میگه اجی یه جی بگم بت برنمیخوره شایدالان پشتت باشن خونوادت ولی مدتی بگذره اتیششون سردبشه همه کاسه کوزه هاروسرتومیشکنن ک تومقصربودی ایناببین بازبون خوش میتونی رامش کنی

حق با توعه معلومه یعنی چی که خرج برادر و زنو بچشم داره این میده من گاهی چیزی ببرم واسه مادرم میگم وا ...

ولی شوهرم نمیفهمه تازه طلبکارم هس ب یکی توضیح دادم امروز چ پیامی بهم داده میشه بخونی؟

و اینکه این اقا برا من عروسی نگرفت قرار بود نصف خونه رو بزنه ب نامم اما زد زیرش و الانم یه بهونه شدع که قهر کنم تا وقتی خونه رو ب نامم نزده نرم

نمیتونم دقیق بگم زنگ بزن یا نه ولی یه تجربه ای دارم و دیدم و بازم میبینم هر چقد بلانسبت شما سلیطه تر ...

اره باید همین امروز بزنگم ولی نمیدونم چی بگم

تنها کاری که میتونی خرج واسش بتراشی نگو که به خونوادت پول نده چون لج میکنه بگو اینو بخر اونو بخر ی عالمه خرج بتراش بعد ی مقدارهم بزار بمونه بعد بگو اینم نصفش تا اخرماه که لازم میشه توخونه نصفش هم به مادرت بده غیر مستقیم سقف واریزی تعیین کن 

درکت میکنم بابات چی میگه اجی یه جی بگم بت برنمیخوره شایدالان پشتت باشن خونوادت ولی مدتی بگذره اتیششو ...

درسته خانواده من دقیقا اینجوری هسن اما من سنی ندارم حاضرم زخم زبونارو بشنوم اما با ادم اشتباه زندگی نکنم من ۱۸ سال بیشتر ندارم🥺🥀💔