2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا من میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط داداشش و با یکی از عموهاش و اینکه انگار مشکل ژنتیکی هم نبوده اونقدر هم حاد نیست ، سندورم دوان ...

خب اصلا بگو یک مورد، اصلا بگو آسپرگر، اصلا بگو ژن نهفته

فقط بدون راستشو بهت نگفتن ببین کی بهت گفتم حواست باشه

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم ؟ من چون بعد رابطه سریع دل پیچه گرفتم

نگران نباش چیز خاصی نیست هورمونهات بخاطر رابطه جنسی، تحریک و ارضا شدن به هم ریخته درست میشه کم کم

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
خب اصلا بگو یک مورد، اصلا بگو آسپرگر، اصلا بگو ژن نهفتهفقط بدون راستشو بهت نگفتن ببین کی بهت گفتم حو ...

نه مادرشوهرم فکر نکنم بخواد همچین کاری کنه 

آخه خودش هنگام بارداری دومش یعنی همین داداش نامزدم مادرشوهرش بهش نگفته بود ، و این بچه این مدلی میشه ، بخاطر همین کلا با خانواده پدریش قهرم سر همین قضیه ....

اوتیسم خفیف یا شدید؟خدا برات نگهش داره اوتیسما خیلیییییی باهوشن اگه خوب اموزش ببینن نخبه هستند ماشال ...

متاسفانه درکش پائینه، خفیفه، 

جونمه، ولی هر روز ارزوی مرگ خودم و بچمو دارم انقدر عذاب کشیدم پیر شدم، دیگه حتی به خدا هم اعتقادی ندارم

بیشتر ببینید
دادش نامزدم فکر کنم خفیف باشه تحت درمان مثل اینکه

اگر رفتار و کارهاش و عقلش نسبت به سنش عقبه خفیف نیست بعنی آسپرگر نیست پسر من بین خفیف تا متوسطه

بیشتر ببینید
متاسفانه درکش پائینه، خفیفه، جونمه، ولی هر روز ارزوی مرگ خودم و بچمو دارم انقدر عذاب کشیدم پیر شدم، ...

قربونت برم از بچه من که بدتر نیست میدونم خسته ای منم خستم منم میگم خدایا قرار بود بمیرم پسرمم بامن بمیره دوتایی باهم چون بعد من کسی نیست نگهش داره طفل معصومم و

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

قربونت برم از بچه من که بدتر نیست میدونم خسته ای منم خستم منم میگم خدایا قرار بود بمیرم پسرمم بامن ب ...

پسر شما مشکلش چیه؟

بیشتر ببینید
قربونت برم از بچه من که بدتر نیست میدونم خسته ای منم خستم منم میگم خدایا قرار بود بمیرم پسرمم بامن ب ...

سی پی 😔

بیشتر ببینید
استارتر نمیدونه یعنی میگه اسمش یادم نیست تاپیکهای قبل کاربرها گفتن داون گفت نه ولی من حس میکنم اوتیس ...

دوان میدونم نیست یه جور اوتیسم باشه فکر کنم 

بیچاره مادرشوهرم انقدر اذیت میشه باهاش 

ولی یه مدارس خاصی میره داداشش هرروز با مامان های همکلاسی ها دور هم جمعن بگو بخند