2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام چون دلیل دارم بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 142 پست
میشه خواهش کنم ی مدت جلودهننوبگیری فک کن باادم غریب توجاداری زندگی میکنی کاری بش نداشت باش کی میره ک ...

نمیتونم سختمه اگ بهشم نگم خودم حرص میخورم استرس میگیرم حالن خیلی بد میشه بخدا

کاش میتونسم قوی باشم ولی نمیتونم من خیلی ادم ضعیفی هسم:)

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

🫂خدامردبدرونصیب گرگ بیابونم نکنه یه گفش اهنین ازحالاپات کن یانقاب قوی بودن بزارروصورتت

فک کنم میفهمه ک تو اتاق گریه میکنم

بنظرت نباید بزارم بفهمه؟یا اشکالی نداره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونم سختمه اگ بهشم نگم خودم حرص میخورم استرس میگیرم حالن خیلی بد میشه بخداکاش میتونسم قوی باشم ول ...

نه ضعیف نیستی خیلی هم قوی هستی بایدبتونی جلوی دهنتوبگیری بایدحالاک خونوادت پشتت نیستن خودت پشت خودت باش ب دیواررنگی تیکه نده ک خوادت باشن

حس توکامل میفهمم اسی فعلابچه دارشدن روازسرت بیرون کن خواهش میکنم کاری بش نداشت باش ی مدت ببین چطورمی ...

ن بچه که اصلا

راستشو بخوای من حتا دوشیزه ام ینی یک ماهه ک اومدم سر خونم ولی موفق نشدم انجامش بدم چون میترسم.

کسی نمیدونه اینو.

میترسم قهرمون ب چندماه بکشه:))

حس توکامل میفهمم اسی فعلابچه دارشدن روازسرت بیرون کن خواهش میکنم کاری بش نداشت باش ی مدت ببین چطورمی ...

ب شوهرم میگم چرا کارتتو قاییم کردی ازم

فقط این حرفو میزنه نمیدونم در جوابش چی بگم

میگه من اونو گذاشتم کنار چون توش پول پس انداز کردم برای قسط های وام اگ تو بفهمی میگی کارتو بدم ب تو و...

میگع تو بدونی پول دارم اگ اختیار پولمو بدم ب تو میری تو ارایشگاها کلا...

فک کنم میفهمه ک تو اتاق گریه میکنمبنظرت نباید بزارم بفهمه؟یا اشکالی نداره؟

مشکلی نیس فقط یکباربرای همیشه اسی گوش بده باچشای گریون بش بگومن ازسربی کسی بهت پناه اوردم فک نمیکردم اواربشی روسرم گاش ادماقبل ازدواج ازطرف بپرسن همدردی یاتوام دردی دیگه سکوت کن فعمیدی اینوزمانی بگوک شرایط یجورخاص  باشه 

نه ضعیف نیستی خیلی هم قوی هستی بایدبتونی جلوی دهنتوبگیری بایدحالاک خونوادت پشتت نیستن خودت پشت خودت ...

چیکار کنم پس؟ کاش میتونسم حداقل کار کنم ک بعدا محتاج کسی نشم اما این کثافت نمیزاره

موندم چ کنم

ب شوهرم میگم چرا کارتتو قاییم کردی ازمفقط این حرفو میزنه نمیدونم در جوابش چی بگممیگه من اونو گذاشتم ...

بگوزنی ک مردزندگیشونفهمع برالای جرزه دیوارجاش مردی هم ک زنشونفهم تو قبرستون جاش بگومنوتودست اخرمیمونیم براهم نزارهیچ کس زنتوناراحت کنه

حق با شماست

بهش میگم چرا مخفی کردی کارتتو، میگه تو اگ بفهمی میگی کارتو بیارم بدم بت 

من اونو برای قسط های وام ازدواج گذاشتم کنار تو خرج میکنی اگ هم از روش ور دارم بدم قسط میگی میدم ب مامانم تهمت میزنی چی بگم بنطرت بهش

اینوبخون

خوندم

فقط یه سوال ببخشید ک خیلی زیاد شد

اگ من پیش قدم بشم پروو میشع؟اخه برام شرط میزاره منم نمیخوام زیر بار برم میخوام اون بیاد سمتم

برم یا نرم؟ میدونی خیلی این روزا سخت میگزره واقعا نمیتونم تحمل کنم فقط تو یه اتاقم صبح تا شب