2777
2789

حق رو ب کی میدید؟؟خدایی تا اخر بخونید بعد نظر بدین.

میدونم اومدنم ب خونه پدرم کار درستی نیست اما وقتی امروز شوهرم ب چشام نگا میکنه و میگه از سرکار اومدم خونه نبینمت چه کنم؟؟؟

به هرحال ادم غرور داره دیگه وقتی خودش ب زبون اینو میگه من چرا بمونم؟برا همین وسایلمو جمع کردم اومدم خونه بابام.

و خلاصه دعوای ما سر مادرش و برادرش هس

من یه بار با شوهرم بحث کردم اومدم خونه مادرم که ایشون پیام داد زنگ زد قول داد دیگه یواشکی به مادرش پول نمیده و کارتاش رو خونه میزاره فقط یدونه کارت با خودش بیرون میبره ک اونم من بدونم چق توشه.

اما ایشون زد زیر حرفش و من دبرور فمیدم یه کارت که ۲۰ میلبون تومن توش هس رو از من قاییم کرده منم زنگ زدم هرچی تونسم بهش گفتم، هرچند اومد کارتو داد و رفت .

دلیل من اینکه میگم به مادرش پول نده اول از همه اینکه چون ما قید کرده بودیم فقط خرج مادرش رو میدیم نه اینکه خرج سه نفر ادم دیگه رو هم بدیم منظورم جاریم و شوعرش و بچش.

ب شوهرم گفتم تا وقتی اونا اونجان تو پول نده باید خودشون خرج کنن.

دلیل دومم چون مادرش سمت اوناس، چندبار با چشم دیدم که شوهرمو گول میزنن و ازش پول میگیرن

مثلا مادره الکی ب شوعرم میگه داداشت ۱ تومن داد توهم بده و شوهر منم میده.

یا مثلا از اون پسرش ۲۰۰ میگیره از شوهر من ۶۰۰

واقعا با چشم دیدم.

چند روز پیش هم زمین پدر خدا بیارمزش رو برادرشدهر بالا کشید و مادرشوهرمم سمت اونو گرف

ب شوهر من ارث ندادن

از اون بابت دلگیرم و میگم حق نداری دیگه ب مادرت پول بدی.بتطرتون حق با کیه؟ انقد از مادرش دلگیرم که به سرم میزنه زنگ بزنم بهش بگم پاشو از زندگی ما بزاره بیرون بهش بگم گ ما سر اونا همش بحث داریم

توروخدا راهنماییم کنید

ابنم بگم که شوهر من دوتومن ازش میگیرم زورش میاد یا بخام لباس بخرم باید با کلی التماس بخرم بعدش قهر میکنه!!

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کا ش تعیین میکرد هرماه یه مقدار بهش میداد 

ب توام همینطور 

ولی وقتی بهش ارث ندادن عجیبه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

حق داری

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

عزیزم حق داری

ولی خب همین که جاریت با مادرشوهر زندگی میکنه و تو نمیکنی یعنی خیلی ازش جلویی

باور کن اون الان حاضره پول بده ولی باهاش زندگی نکنه

یکمی تند میری مشخصه

یعنی حق باهاته ولی چون تند برخورد میکنی اینجوری میشه

یکم مهربونتر بگیر شوهرتو تو دستت

کا ش تعیین میکرد هرماه یه مقدار بهش میداد ب توام همینطور ولی وقتی بهش ارث ندادن عجیبه

اخه تعیین هم میکنیم باز اون برادر شوهرم پول ب مادرش نمیده مادرشوهرم ۴ تومن حقوق میگیره اگ شوهر منم ۲ تومن بهش بده دیگه اون برادرشوهرم هیچی نمیدع.

بعدشم یه نفر ادم مگ چق خرج داره

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️