2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم خیلی لاغرم

124 بازدید | 25 پست

18 سالمه

قد166 

وزن48

روم نمیشه لباس تنگ بپوشم بشدت لاغرم هم استخوان بندیم ظریفه هم توپر نیستم 

اندام خوبی ندارم کلا نه سینه دارم نه باسن

انقد حسرت میخورم اینایی که اندام خوبی دارن 

چیکار کنممم؟ 

چند روز پیتزا بخور🤌🏻

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ چیزی ساده به دست نمیاد! منظورم این نیست که برای افزایش وزن باید کوه بکنیا !☺️ منظورم اینه بالاخره باید یه مقدار ورزش کنی و تغذیه تم خوب باشه.

با یه برنامه‌ی خوب ورزش و تغذیه به چیزی که می‌خوای میرسی.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
از بچگی این شکلیم هرکاری کنم چاق نمیشم

مدلت اینجوریه عین خودمی من فقط شکمو رون در میارم🤣🤝🏻

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻