2777
2789
عنوان

بعضی از ازدواجای سنتی ظلم به دختره

385 بازدید | 33 پست

گاها میبینی هم دختر هم پسر خیلی مناسب همن و هم دوس دارن ولی مادر پسره اصرار میکنه که من برات عشقتو نمیگیرم و باید یه دختر از فامیل بگیری وگرنه تو زندگیتم حمایتت نمیکنیم یا مراسم نمیگیریم یا نمیایم حتی خواستگاری. اخه اینا چجور مادرایی هستن وقتی میبینن دو نفر همه جوره باهم خوبن چطور دلشون میاد چون مادرن قلب یه دختر دیگه رو بشکونن بخاطر اینکه پسرشون از فامیل بگیره. چرا انقدرر تو گوش پسره میخونن تا رای شو بزنن؟؟ ینی واقعا هررررانتخابی که انتخاب مادرشوهره خوبه؟ ایا ضامن خوشبختیه؟

اینا همون مادرایی هستن شوهرشون باهاشون بد رفتاری میکرد و حالا عقده ای شدن دوست ندارم ببینن پسرشون عاشق کسیه

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه انتخاب مادر شوهر لزوما خوب نیست و منجر به خوشبختی نمیشه اما خیلی از ازدواج های عاشقانه هم عاقلانه و منطقی نیست و بعد مدتی دچار فروپاشی میشه. تو آشنا و فامیل خیلی دیدم.

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

منم به زور شوهر دادن خانواده شوهرم با اینکه بارها مخالفتم رو بهشون اعلام کردم ولی اینقدر اومدن و رفتن تا خانوادم وادارم کردن قبولشون کنم واقعا مرگ شرف داره به این زندگی که من دارم 

بنظرم این به خود اون مرد ارتباط داره. منو همسرمم سنتی اشنا شدیم اما اول همسرم منو انتخاب کرد و خانواده اش تایید کردن. بهش کفتن دختر تو فامیل ولی گفت نه. پس همون نه جربزه و استقلال مرد رو نشون میده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان کمتر نشده؟

الان دیگه خانواده ها آشنا و فامیل رو میبینن که چقدر ازدواج این مدلی عکسش تو زندگی اتفاق افتاده و منجر به جدایی شده دیگه اصلا دخالتی تو زندگی بچشون نمیکنن که تهش هرچی شد بگه انتخاب خودش بود

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

نمیشه اسم اینارو گذاشت "مادر" 

💙تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💙ژیــنـا, دخترِ آبان💙

بیشتر ببینید