2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام چون دلیل دارم بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 142 پست
ب مادرش بزنگم رک حرفمو بزنم؟

ن خودت کوچیک نکن...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خوندم فک کنم شمارو یادم میاد گفتی بعداز عروسی چرا خرج اونارو ما بدیم 

حق با توئه مراعات کی رو می‌کنی به مادر همسرت هم بگو ماجرارو بگو راضی نیستی ندارید و همه ی پولارو سریع طلا بخر بذار دیگه چیزی نمونه 

یا اثاث خونه یا قرعه یذار

چیکار کنم؟چه شرط هایی بزارم ک اگ خاستم برم قبلش با شرط برم

فکر نکنم ادم بشه اخرش میده بهشون 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

با سیاست بگیرش 

یا به مادر شوهرت بگو

یا توهم هرجور شده پول بکش ازش حالا به هر بهونه ای واشه خودت جمع کت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزم حق داریولی خب همین که جاریت با مادرشوهر زندگی میکنه و تو نمیکنی یعنی خیلی ازش جلوییباور کن اون ...

اخه ببین نمیتونم وقتی میبینم حق با منه اما بازم شوهرم عصبانی میشه و حقو ب من نمیده تازه میگه تقصیر از منه میسوزم.

ببین زنگ بزنم مادرشوهرم رک حرفمو بهش بزنم؟ یا چه کنم؟اگ شوهرم اومد دنبالم چه شرط هایی بزارم؟

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

حق با توعه معلومه یعنی چی که خرج برادر و زنو بچشم داره این میده من گاهی چیزی ببرم واسه مادرم میگم واسه خودت اوردما بخوریا نه که قایم کنی بدی به پسرت و زنش 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

حق با تو هست . اما تو باید مدیریت کنی این زندگی رو .‌بلند شو برو سر زندگیت شب های سال جدید همسرت رو تنها نگذار . همسرت فقط از طریق پول دادن و باج دادن مادرش رو نگه داشته وگرنه مادرش دوستش نداره . تنها کسی که توی این زندگی دوستش داره تویی . برگرد و بگو اگر منم برم توی این دنیا هیچکس دوستت نداره 

به مامانش بگی می‌ره به شوهرت می‌گه و شوهرت سرتو قاطی می کنه بحثتون بدتر می‌شهبنظرم رو همون شوهرت کار ...

فک میکردم فقط منم اینجا لایک دوست دارم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین