2777
2789
عنوان

قرار بود ماشین رو من و داداشم شریکی سوار شیم الان نمیده ماشین رو

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 37 پست
قرار شد هممون ی قسمتی رو بدیم اینم کار کنه بده ن کار میکنه نه ماشین رو میده

باهاش  صحبت  کن  

نمیشه  که  با  زور گویی  به  همه  خواسته  هاش  برسه  

نمیشه  که  مگه  چند  سالشه  پس  فردا  میاد  توقع های  بزرگ  تر  داره  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل اینجاس ک بهونه میاره با ماشین میخوام کار کنم کار هم نمیکنه

کی با تالیسمان کار میکنه اخه؟

اصلا میخواد چیکار کنه؟

پول نده اصلا تو به تو ربطی نداره اصلا هر کی کیفش رو میکنه همونم پولش رو بده

مادر همسر منم ماشین صفر گرفت از کارخونه 

حالا ارزش مادی زیادی نداره در حد 400 تومن 

پسرش ازاول باهاش رفت اسنپ هیچ کسم حقی ازون ماشین نداره 

ما حتی سالی یک هفته هم حق استفاده ازشو نداریم

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
کی با تالیسمان کار میکنه اخه؟اصلا میخواد چیکار کنه؟پول نده اصلا تو به تو ربطی نداره اصلا هر کی کیفش ...

داداش احمق من دگ الکی میگه برم اکوپلاس اسنپ اونم نمیره مامان بابامم حریفش نمیشن چکار کنم تازه من قبلا ۵۰ ۶۰ میلیون خرج ماشین کردم هیچکسم بهم پس نداد پولشو 

گوشت رو دست گربه دادن

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید
جالبیش اینجاس من ۵۰ میلیون خرج اون ماشین کردم

یا ازش بگیر حقتو

یا قیدشو بزن ولی دیگه خرج نکن

وسیله شریکی به درد نمیخوره 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
مشکل اینجاس ک بهونه میاره با ماشین میخوام کار کنم کار هم نمیکنه

ولشکن

تو کار خودتو بکن

بفروش راحت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜