2777
2789

خیلی درد میکرد همه گفتن ببر پیش یه زنه اونم گفت در رفته جا انداختم 

بعد یه مدت اوکی شد

ولی هنوزم که هنوزه گاهی درد میکنه یا اذیت میکنه

یه حسیه نمیدونم چجوری بگم درد نیستا ولی نمیشه بهش دست بزنی

چکار کنم؟؟ 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بیشتر ببینید
متخصص ارتوپد چرا نمیری؟

جدی نگرفتمش تا حالا چون موقت یه درد ریز میگیره وقتی بهش دست میزنم بعدش اوکیه

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدی نگرفتمش تا حالا چون موقت یه درد ریز میگیره وقتی بهش دست میزنم بعدش اوکیه

باید همون موقع میرفتی 

الان دیر نیس برو نهایتش یه عکس رادیولوژی میخواد این یه چیزیش هست ک هنوز درد داره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

باید همون موقع میرفتی الان دیر نیس برو نهایتش یه عکس رادیولوژی میخواد این یه چیزیش هست ک هنوز درد دا ...

مرسی حتما میرم 

بیشتر ببینید

برنج شل 

با زرده تخم مرغ و زردچوبه 

قاطی کن بزن بهش با ی پلاستیک اول بعد پارچه  ببندش

پات ضرب خورده دیر خوب میشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
برنج شل با زرده تخم مرغ و زردچوبه قاطی کن بزن بهش با ی پلاستیک اول بعد پارچه ببندشپات ضرب خورده دیر ...

اخه نزدیک ۷ سال ایناس😂😂دیر یعنی چقدر؟ 

همون سالها از اینکارا کردم ولی هنوزم درد ریز ول کن نیست گاهی

بیشتر ببینید
برنج شل با زرده تخم مرغ و زردچوبه قاطی کن بزن بهش با ی پلاستیک اول بعد پارچه ببندشپات ضرب خورده دیر ...

برنج شل چیه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان عج صلوات بفرستیدلطفا🌺

برنج شل چیه

نمیدونم شما چی میگید من شمالیم میگم شل

شُل دیگه ، شفتهههه شفتهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
اخه نزدیک ۷ سال ایناس😂😂دیر یعنی چقدر؟ همون سالها از اینکارا کردم ولی هنوزم درد ریز ول کن نیست گاهی

سلام چطوری

تعلیق سیاه شده اون یکی کاربریت؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم.  همه دور و بریام‌ و حتی تو سایت میگن تراپیست خوبی میشم:)سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔طرفدار فمینیسم هستم از هر لحاظ🎀

بیشتر ببینید
سلام چطوریتعلیق سیاه شده اون یکی کاربریت؟

نه ازاد شدم

بیشتر ببینید
حالت خوشه؟!چرا بابد به اون متجاوز دلگرمی بدن؟بره بیشتر تجاوز کنه؟!!!

متجاوز به کسی میگن که تجاوز کرده نه اینکه با رضایت رابطه داشتن 

در ضمن شکایت کرده و گفت ثابت میکنه بی گناهه 

حالمم خوشه ولی حال اون طفلی خوش نیست

بیشتر ببینید

برا کیم سوهیون من رفتم واقعا گناه داره هیچی هنوز معلوم نیست دارن نابودش میکنن بدبختو کلا جامعه کره عاشق اینه هر روز یکیو نابود کنه اول خودشون با حرفاشون دختره رو کشتن الان دنبال مقصرن انگشت گرفتن روی سوهیون

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

برا کیم سوهیون من رفتم واقعا گناه داره هیچی هنوز معلوم نیست دارن نابودش میکنن بدبختو کلا جامعه کره ع ...

دقیقا خیلی ناراحتم براش لطفا بیا سعی کنیم حداقل روزانه با چند تا کامنت مثبت ازش حمایت کنیم وقتمون رو نمیگیره ولی اونو میتونه نجات بده

بیشتر ببینید