2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61079 بازدید | 957 پست
تو‌ جامعه ما یه زن باید مسلح باشه، به سواد، به تجربه، به استقلال و‌قدرت روحی. شما وقتی درس میخونی در ...

من تهران درس خوندم و از شهر خوذم دور بود و یکماه یبار مبرغتم شهرم

اونجا خیلییی مستقل شذم جوری ک الان تنها میتونم برم شمال میتونم برم جنوب . ینی میدونم چجوری رفتار کنم چجوری دفاع کنم بنظرم این خیلی خوب بود من حتی شوهرم کردم تنخا میومدم میرفتم یبارم شوهزم منو نبرد

خودم میرفتم کلی تو مترو بودم بعد ترمینال

حتی چنتا کورس عوض میکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمهای عاقل و باشعور نذارید بااین مدل تاپیکها مغزتون رو کثیف کنن ،،،زنی که شوهرش رو دوست داشته باشه هرچی بگه میگه چشم ،،،چون مولا علی و حضرت فاطمه اینو خواستن...فکرمیکنی چرا مهریه میگیری بخاطر خوشگلیت؟؟؟ نه بخاطرهمین حرف گوش کردنت بخاطر انجام وضایف و تعهداتت. زن بدون اجازه مردش اگه بره مسجد نمازش هم قبول نیست... لعنت خدا بر اونایی که میخوان زندگی های شیرین رو مسموم کنن

اسی شوهرمن بهم شک نداره ولی نمیذاره چادر را کنار بذارم نمیذاره سرکار برم نمیذاره زیاد با اقایون فامی ...

عزیزم توکه چادریی وبامردا صحبت نمیکنی چطوری مژه گذاشتی نمازت که باطله؟ البته ببخشید من چون خودم تازه فهمیدم گفتم به شماهم بگم شاید شماهم خبرنداشته باشی

ولی افرین که به حرف شوهرت میکنی قطعا خیرشو توزندگیت میبینی

الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

🤣🤣🤣

وای نصف شبی چقدر خندیدم . خدا خیرت بده

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

منمممممممم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

مگه این خوب نیست که اعتماد کامل بهتون داره پس چرا اذیتین باز؟

بابا گاهی ادم دوست داره طرفش حسادت کنه

تعصب به خرج بده

چیزیییییییی

بیش از حد اعتماد داشتن خیلی لوسه دیگهههههه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

کمبود اعتماد بنفس زنا 

پست و حامی نداشتن 

از بس خانواده تمو سرشون زدن 

و فکر میکنن این اقا به اصطلاح شوهر اسمان پاذه شده همین افتاده پایین واسه این 

ارزش خودشو نمیدونه 

عزت نفس نداره 

اکثر زنای جامعه ما بیمارن 

و باید تراپی بشن تا فقط ارزشمندی خودشون رو بفهمن فقط