2777
2789
عنوان

خواستگاری

211 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خوبید ستونا؟

خانوماییی که متاهلن میشه بیان بگن وقتی خواستگار اومد واسشون چه سوالایی از پسر کردن و چی گفتن چطور برخورد کردن چجور پذیرایی کردن ؟میشه کمکم کنید؟❤️🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم از سوره مریم برای خواستگار جواب گرفتی؟

آبجی من سوره مریم نوشتم با زعفران و گلاب غلییظ بعد با یه چوب ک مث مداد تراشیده بودمش رو برگه آچار تمیزنوشتم گزاشتم تو بطری نوشابه خانواده اب تمیزگزاشتم پنجشنبه ها حموم کردم.سوره احزاب هم نوشتم گزاشتم کمد

کلا موقر و متین باش 

لبخند خیلی کم نه خنده زیاد داشته باش 

اگه یبار دیدید همدیگرو به جلسه بعد کشید 

موقع پذیرایی داخل سینی چای مثلا یکی دو شاخه   نرگس یا مریم بزار 

هم عطر داره هم دل انگیزه 

فقط جلسه اول نزاری فکر میکنن خیلی خوشحالی و جوابت بله اس

میتونی تو بله برون که دیگه قطعی شد اینکارو بکنی

والا من قبل ماه رمضون اینارو نوشتم ینی چند روز قبلش بعد خدارو به اماما قسم دادم 

راستشو بگم من یبار با آب حموم کردم بعد  نزاشتم بره توجوب.گزاشتم بریزه تو تشت ریختم پا نخل

بعد چه مدت حاجت گرفتی؟ راجع به اعتقاداتش بپرساخلاقش‌بپرسنظرش راجع به حجاب نوع رفتارچیزایی ک خیلی برا ...

ابجی قبل ماه رمضون اینارو نوشتم و انجام دادم سوره  هاشونو ام بعد نماز میخوندم

خانواده هردو مذهبین  اعتقادات  هم که واضحه.فقط اخلاق و رفتار و مثلا اینکه حساسیت داره نسبت ب مسائل کوچیک یان مثلا میخام امتحانش کنم.این خوبه

هر دو سوره رو؟ احزاب و مریم؟ چندسالتونه شما

سوره احزاب رو باخودکار آبی روبرگه اچار نوشتم گزاشتم تو یه بطری کوچیک.بدون هیییچ آبی.سوره مریم هم نوشتم با زعفران غلیظ و گلاب با یه نی چوبی ک واسه زعفرانای بسته بندی هس نوشتمش.مث مداد تراشیدمش رو برگه اچار نوشتم گزاشتم تو آب  تو بطری 

ابجی من ۱۷ سالمه ولی میخام زود عروسی کنم برم

میدونم زوده ولی اذیتم خیلی