2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61252 بازدید | 957 پست

خوب بخش اعظمی از شخصیت یه آدم از خونوادش  و محیط زندگیش نشات میگیره به هر حال کسایی که بشدت شکاکن یا هر رفتاری که از نظر جامعه غیراخلاقی و غیر انسانیه برمیگرده به جایی که توش بزرگ شدن تا حدودی این رفتارها تو نامزدی و آشنایی بروز میده و نباید ساده ازشون رد شد

والا شوهر منم بهم اعتماد داره ولی عذاب نمیکشم . ۹۰ درصد مراجعین من تو محل کارم آقا هستن

اسی شوهرمن بهم شک نداره ولی نمیذاره چادر را کنار بذارم نمیذاره سرکار برم 

نمیذاره زیاد با اقایون فامیل حرف بزنم 

گاهی نگاهمو چک میکنه 

ولی جرات نداره بگه جایی برو یا نرو 

یا بگه آرایش نکن 

پولم زیاد بهم میده ولی یکم خوددرگیری داره واسه اکستیشن  مژه بیچارم کرد منم سفت اومدم تاجاییکه طفلی امروز میگفت ازت خواهش میکنم مژه نذار😂 

گفتم بیخیال باز شروع نکن 

هیچی نگفت 

بهش میکم تو پارانوییدی مریضی باید دارو مصرف کنی خستم کردی یکم خوب میشه و باز…

الان به دخترمم سرایت کرده طفلی دخترم 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عقل و شعور گذاشتن ‌ استفاده بشهاگه همه ادما قبل از بچه اوردن .ب بعدش فکر میکردن الان جامعه بهتری داش ...

آره دقیقا 

عقل و شعور رو خدا داده با مرد شکاک ازدواج نکنیم 

وگرنه جفت گرفتن رو حیوون هم بلده🫠😉

ن اصلا شب تا صبح هم خونه نباشم حتا نمیپرسه کجا بودی میدونه خودم طاقت نمیارم میگم😆

حتا پسری بهم پیام بده 

میگه خودت عاقلی عاقلانه ترین کار میکنی حتا نمیپرسه جریانش چی شد

دوست شوهرم همینجوریه مثلا باهم بیرون  میریم و ایناولی تنهایی نمیزاره جایی بره حتی زنش میگفت از سوپر مارکت  چیزی بخوام وسط کار میاد میگیره برام هرجا خرید مهمونی برم خودش میبره خودش میاره

نگفتم دوست نداره خوشگل بشه.گفته دوست ندارم در نگاه دیگران جذاب باشیتو دسته بندی شما شاید! ولی از نظر ...

من از خیانت نگفتم 

ولی مردی که بخواد زنش در نگاه دیگران جذاب نباشه و برای اینکار از همسرش بخواد حتی یه  پوشش عادی هم نداشته باشه و هر چیزی به نظرش زیبا بود رو حذف کنه بهش نمیگن سالم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

من همسرم نیمی از سال  ایران نیست هم فضا برای اون فراهمه هم برای من ولی تا امروز نه خیانت داشتیم نه شک داشتیم به هم آدم جنسش درست باشه ذاتش پاک باشه وگرنه تو قفس هم باشه راهی برای خطا کردن پیدا می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
اونا ک چاره ندارن مجبورن تحمل کنن قابل درکن اما اون زنا ک همراهی میکنن این نوع تفکر رو نه

بله خب حداقل لیبل غیرت چسبوندن به این بیماری، باعث میشه راحت تر تحمل کنن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام🙂 شاید بی ربط باشهولی مهم ترین جمله ای ک بخواین ب ی دختر ۱۹ ساله بگید چیه؟

مغرورباش وبه زیباییت اهمیت بده تلاش کن که به آینده شغلی باپرستیژی دست پیداکنی وقدرخودتو بدون درهرشرایطی وباخودت بگو من کامل هستم🙂

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بیشتر ببینید
اسی شوهرمن بهم شک نداره ولی نمیذاره چادر را کنار بذارم نمیذاره سرکار برم نمیذاره زیاد با اقایون فامی ...

ببخشید بهت شک نداره بعد نمیذاره با مردای فامیل حرف بزنی حتی نگا کردنت رو کنترل میکنه ؟ شک کردن چه شکلی میشه مگه ؟؟؟؟؟ 

کاش این پستت رو اون خانومه ببینه ک میگفت چرا میگی پول ندارید بچه نیارید چرا میگی شوهر شکاک دارید بچه نیارید . همون اول تاپیک گفتم اگه اون بچه دختر باشه یه بچه افسرده تحویل جامعه دادی 

چرا مگه بد گفتم ؟

بدون درک گفتی کیه که دلش بخواد شوهرش کتکش بزنه؟حبسش کنه؟

بدون در نظر گرفتن گذشته ی فرد زندگیش تا الان شرایط خانوادگیش فقط نمک به زخم این آدمها زدی طلاق توی این جامعه خودش کلی سختی داره چه برسه که طرف بخواد برگرده به خونه ای که ممکنه پدر معتاد باشه وصع مالي خوبی نداشته باشه خانواده اهل تحقیر باشن فرهنگشون پایین باشه شاید همون طلاق بگیره تو خونه پدرش بدتر از این رفتار کنن بعضیا به دخترشون میگن تو خر ابی فلانی برا همین میگم دنیات صورتیه اصلا انگار از جامعه خبر نداری

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید