2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61015 بازدید | 957 پست
الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

شوهر من با خودش بدون روسری و مانتو جایی رفتم ،با آرایش های غلیظ ،مانتو ها کوتاه 

اما وقتی نباشه و تنها بخوام برم جایی محدودیت می زاره میگه اینا رو نپوس خوشگل شدی بخدا راست میگم با خودش بخوام برم میگه بهترین لباست رو بپوش می خوام کیف کنم وقتی کنارم راه می ری 

نباشه ولی محدودیت می زاره مانتوها بلند ،اون نپوش خوشگل شدی و...این جور چیزا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا داغونببین من یه چادری ام که واسه عروسیم حتی نذاشت ناخن مصنوعی بزارم ناخنام به خط درمیون کوتاه ب ...

همسرم منم حساسه ولی من بی حجابم از لحاظ آرایش و ناخون و اونا هم ازادم 

اما محدودیت های همسر شما رو داره مثلا با مردا معاشرتی که در حضور خودش باشه رسمی باشه یا خودش نباشه من حقی با یه سری آدم ها حرف بزنم ندارم ، رفتارم باید رسمی باشه 

اگه به مردا نگاه کنم خوب قطعا ناراحت میشه نه اینکه زل بزنم به زمین نگاه عادی و گذرا با تمرکز روی یه جنس مخالف قطعا فرق داره مگر چیز خاصتی باشه توی اون فرد که بشه توجیح کرد مثلا طرز لباس پوشیدن خیلی متفاوتش توجهم رو جلب کرد که با بقیه آدما خیلی فرق داشت 

خلاصه هر کی بی حجابه آزاد نیست و اختیار تام نداره من جلوی بردارشوهرام با تیشرت و سر لخت هم باشم معاشرتم باید همون طور رسمی باشه 

من عادت دارم به پسوند جان 

یک بار یک برادر شوهرم با جان صدا زدم که حتی حواسم نبود چقدر به دل گرفت یادم نمی ره تمام سعی مو کردم این پسوند فراموش کنم که تکرار نشه 

زندگی مشترک سخته باید باهم کنار اومد و اگه تونستی با خصوصیات اخلاقیش کنار بیای بمونی وگرنه جدا بشی 

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

آره تعطیل کنین

نسلتون منقرض میشه؟ خب بشه

چه اصراریه آخه که باید بچه دار شد

پول سلامت روان رابطه خوب با همسر

اینا شرطه برای بچه دار شدن

پس فردا تو بدبختی بچه اوردین بچه با کلی سختی بزرگ بشه تهش هم کلی منت بزارین که بخاطر تو ما از خودمون هم زدیم و فلان

جمع کنید بابا 

آره تعطیل کنیننسلتون منقرض میشه؟ خب بشهچه اصراریه آخه که باید بچه دار شدپول سلامت روان رابطه خوب با ...

ببین من میگم شوهرت بی پول و بدبخته یا شکاکه ازش طلاق بگیر 

که رابطه ها تعطیل بشه احتمال زاییدنت صفر بشه نه که باهاش ادامه بدی 

از شوهر شکاکت طلاق بگیر نه که بگی بچه نیاریم 

جفت پیداکردن که از هر موجودی بر میاد 

ولی ادم عاقل مرد خوب انتخاب میکنه اگر هم بد در اومد طلاق میگیره نه که له این خفت ادامه بده

طلاق بگیر تا مجبورنشی بگی نمیزام

الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

کلا می‌دونی مشکل ما دولت و اون بالا بالایی ها نیست 

ایران درست نمیشه هیچوقت چون مردمش احمق تشریف دارن (۹۰ درصدشون احمقن حالا میگیم ۱۰ درصد هم خوبن) ولی باز تعداد احمق ها خیلی خیلی بیشتره 

یه زمانی هم قرار شده بود زنا شناسنامه داشته باشین بعضیا گفتن نه اونا می‌خوان اسم ناموسمون رو بدونن 

یه زمانی وقتی هیچکس دخترشو مدرسه نمی‌فرستاد رشتی ها فرستادن که بهشون گفتن بی غیرت 

حالا منظورشون از ناموس؟ کسی که جزیی از دارایی هات باشه و تو صاحبش باشی و حق کتک زدن و کشتنش رو داشته باشی و کلا تو صاحب اختیارش باشی

منظورشون از غیرت ؟ احساسی کنترل به روی همون ناموسی که گفتم 

بعضی خانوما هم به به و چه چه میزنن برای همچین مفاهیمی 😔😔😔😔 متاسفم که دارم تو همچین فرهنگی زندگی میکنم من واقعا کم آوردم 

ببین من میگم شوهرت بی پول و بدبخته یا شکاکه ازش طلاق بگیر که رابطه ها تعطیل بشه احتمال زاییدنت صفر ب ...

خب بعضیا نمیتونن یا نمیخوان که طلاق بگیرن 

به هر حال بچه گناه داره تو همچین خانواده ای بدنیا بیاد💔

نه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

ن توی هرشرایطی مث مور و ملخ بچه بزایید عین کودکای کار ک انقد زیادن

مگه چشونه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
همسر سابق من این جور البته در رو قفل نمی کرد منم کوتاه نمیومدم من تو خونه ی همون مرد با تمام سختیا ر ...

وای عزیزمم چقد افتخار کردم بهت😍🥰

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
گاهی وقتا گیر دادن مرد هم بیهوده نیس حل شاید دوست نداره زنش جلف دیده بشه اینجور چیزا طبیعت مرده احسا ...

من چیزی توی اون روسری ساده تک رنگ ندیدم که جلف باشه

بله من معتقد به برابری حقوق انسانی زن و مرد هستم 

و منطقم اجازه نمیده فکر کنم خشونت های خانگی یا محدود کردن زنان بخاطر طبیعت مرد هست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
وای تو چقد منی 😐😂 من یبار با یه شماره دیگه ب خودم پیام میدادم🤣🤣 گوشیمم میذاشتم ک ببینه لامصب مگه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهترین شوهری که تو نی نی سایت دیدم 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید