2777
2789
عنوان

صابخونه ام برام دسته گل داده با کارت هدیه نمیدونم منظورش چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 73 پست
باور کن مخش تاب نداره، انقدر درگیر چرت و پرتهای فضای مجازی نباش، همه مردها هول و مریض نیستن، بعضیا ذ ...

مارو همین شوهرامون تحمل کنن خیلیه دیگه مرد غریبه پیشکش😄

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مارو همین شوهرامون تحمل کنن خیلیه دیگه مرد غریبه پیشکش😄

همینو بگو😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کارتم گذاشته نوشته عزیزم عیدت مبارک اینو کجای دلم بذارم

هیچی ،تقدیم کن به شوهرت وبگو صاحب خونه گفته برای همسرتون آوردم.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

خوب داده که داده.شاید رسمشونه.کار تو بیشتر عیب داره که رفتی از همسرت قایم کردی .حتما فکر کردی واسه خ ...

صبح میگم ب شوهرم بفهمه فکرای بدی میکنه بهم شک میکنه اونوقت

کجا گذاشتی حالا اون دسته گل بزرگ رز قرمزو که شوهرت ندیده؟زندگی متاهلی با این پنهان کاری ها سخت میشه ...

گذاشتم انباری کمت دیواری صبح میگم ب شوهرم وقتی بره بیرون میارم گل میذارم رو اوپن میگم صابخونه آورده 

صبح بشه بهش میگم همش تو فکر بودم چرا قایمش کردم الان همش استرس،دارم نره کمت باز کنه ببینه حالا بیا ق ...

منوجم حرف تون و احتیاج به قسم نیست قبول دارم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خودت یا شوهرت براشون کاری یا لطفی نکردین که جبران اون باشه

ما نه ولی اون همش ب ما خدمت میکنه مدام پسرم میبره کلی تنقلات میگیره براش شوهرم بودنی میاد میبره یا خونشون رفتنی زنش هم مهربون دست و دلباز اجاره خونه رو میگه هر وقت داشتین بدین جرا با اون یکی مستاجر اینطوری نیستن

ما نه ولی اون همش ب ما خدمت میکنه مدام پسرم میبره کلی تنقلات میگیره براش شوهرم بودنی میاد میبره یا خ ...

وقتی پسرتو میسپاری دستش یعنی اعتماد کامل داری

و هر دفعه حداقل صد تومن براش میخره

شاید خودت یا شوهرتو یا دوتایی تونو جای بچه خودشون فرض کردن و محبت دارن ولی اون مستاجر رو نه

به نظر من به هیچ کسی و شوهرت هیچی نگو و فقط کارت هدیه رو بذار جیبت و هر وقت تنهایی دیدیش با احترام و ادب پس بده و بگو شما همیشه بیشتر از اینا لطف دارین اما این رو همسرم بینه ناراحت میشه و اصلا قبول نکن که بگیری

و اگه کلا در حرف زدنات از قربونتون و ... استفاده میکنی یاد بگیر نکن

و اگه لباس نا مناسب و ارایش میکنی نکن

بعد از مدتی خودت متوجه میشی که نظر بد بوده یا خوب

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم