2777
2789

تمرین۱: به خودتون یادآور بشید که افکار شما معادل با واقعیت نیست!

مثلاً وقتی یکیو میبینم نگران میشم نکنه ازش خوشم بیاد و افکار خیانت به سرم بزنه اما فکر کردن به احتمال خیانت معادل اتفاق افتادن اون نیست.

تمرین۲: تماشای افکار به جای سرکوب اون‌ها

وقتی فکر منفی به سرتون میاد به جای تلاش برای پرت کردن حواس، افکارتون رو مشاهده کنین.

«افکار شما مثل ابرهای آسمون هستند که در حال چرخیدن در آسمانن. ابرها رد میشن، افکارتون رو

مشاهده کنیدن تا رد بشن.»

تمرین۳: تغییر توجه

وقتی افکارتون اضطراب شدیدی ایجاد میکنه؛ سعی کنین برای ۵ دقیقه توجهتون رو به تمامی صداهای محیط اطراف جلب کنین. تمرکز بر حواس پنجگانه به حضور در لحظه کمک می‌کنه.

تمرین۴: به چالش کشیدن باورها

یکی از باورهای غلط خودتون رو پیدا کنید و بگید این فکر، چه فایده‌ای براتون داشته؟ آیا تکرارش مشکلتون رو حل میکنه؟ اگر نه پس فکر راه حل دیگه‌ای باشید

لایک کن بخونم بعدا الان خوابم میاد 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

افکار منفی از سوی شیطان میاد .خداوند درقرآن میفرماید که شیطان به شما وعده فقر میدهد این آیه دلالت بر افکار منفی داره . من خودم افکار منفی بیاد سمتم سریع میفهمم از ناحیه شیطانه و آیه رو متذکر میشم و به اذن خدا در کثری از ثانیه ردش میکنم 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید