2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61079 بازدید | 957 پست
بچه اوردن بیخود و بچه عقده ای تربیت کردن رو چرا فکر میکنید یه چیز شخصیه؟؟؟؟؟؟ همین بچه ها فردا میان ...

کاملا موافقم و اضافه میکنم که خود بچه هم گناه داره 

چشم باز میکنه میبینه وسط جهنم دنیا اومده کل عمرشو باید با بدبختی بگذرونه 

کاش فضولی نمیکردین.خواهر من شوهرش شکاکه. راضیه و داره زندگی میکنه. کلی خصوصبت خوب دیگ داره. شوهرشو م ...

وا کی فوضولی تو زندگی خواهر شما کرد؟ کسی که محدود بشه و طرفشو بپرسته دچار سندروم استکهلم شده عزیزم  این اسمش خوشبختی نیست یه مشکله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من اصلا آدم شکاکی نیست و اینجوری هم نیست که بخواد بگه برو بیا ازین حرفا اصلا اینجوری نیست بیرون هم میرم اصلا بهش نمیگم اونم کاری نداره فقط دو سه نفری هستند وقتی که این منو میخواست هم زمان اوناهم منو میخواستن رقیب عشقی بودن وقتی که هنوز نامزد هم نبودیم خب گاهی تو مهمونی یا گردش اونام بودن باهام صحبت میکردن اون حسودی می‌کرد و از نگاهش می‌شد فهمید گاهی هم که من با این صحبت می‌کردم اونا حسودی میکردن خلاصه کراش همشون بودم😂که خب خودم ته دلم با همسرم بود و ازدواج کردیم، فقط جایی که اونا باشن خیلی حساسه مدام نگاهش به منه کلا تو این یه مورد حساسه مثلا میگه بیا کنار خودم بشین تا بتونه جایی که اونا هستن نمیره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
ببین همه اینایی که اومدن نظر دادن و زنهای که خونه نشینن و حیوون یا برده و.. فرض کردن عزیزان تا وقتی ...

واااای چقدر طرز فکرت از دنیا عقبه   باورم نمیشه تو این روزگار کسی هنوز این حرفارو بزنه

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

کاسه گدایی دستتون گرفتین با دلار ۱۰۰ تومنی و درامد ۱۲ تومنی ۶ تا بچه بیارین خدا برکت میده به زندگیتون

شوهراتونم مثل چی میزنتتون یا شکاکن و نمیتونین هیچ غلطی کنین هم ۴ تا بیارین 

کشور دست امثال شماهاست به فلاکت رسیده دیگه عقل ندارین راحتین 

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

ولی واقعیت اینه بچه های الان مثل قدیم نیست که به همه چی قانع شن و بی پولی و شکاکی و خیلی چیزا رو روحیشون اثر میزاره

اناموسا وقتی پول ندارین بچه رو میخواین چکار؟ میتونی بری واسش خریدکنی؟یا باید منتظر باشی یکی ممدی برس ...

ببین 

من هم پولشو دارم هم اعصاب و روان سلامت 

تویی که میری با مرد شکاک ازدواج میکنی به جای اینکه بگی خب شوهرم شکاکه پس بچه نیارم ، بهتر نیس از چنین موجودی طلاق بگیری و جونتو راحت کنی 

چون اگه با چنین مردی ادامه بدی بالاخره ممکنه از دستت در بره 

و اون بچه ی بیگناه رو به دنیا بیاری 

پس بهتره به طور کلی و ریشه ایی قضیه رو حل کنی نه که خودتو تو منجلاب غرق کنی 

گفتم حالا که نسخه چیدنه اینم نسخه ی من برای شما باشه

ولی واقعیت اینه بچه های الان مثل قدیم نیست که به همه چی قانع شن و بی پولی و شکاکی و خیلی چیزا رو روح ...

آره 

پس بهتره از مرد شکاک و بی پول جدا بشی تا احتمال زاییدن در چنین خانواده ایی به صفر برسه

کاسه گدایی دستتون گرفتین با دلار ۱۰۰ تومنی و درامد ۱۲ تومنی ۶ تا بچه بیارین خدا برکت میده به زندگیتو ...

والا اگه سواد داشتی میخوندی گفتم همسر من اینجوری نیس 

من قبلا تو عقد با یه ادم بیکار پارانوییدی وسواس و بددل بودم دیدم نمیتونم با این ادم زندگی تشکیل بدم و بچه دار بشم 

پدرش بشدت پولدار بود یه خونه ی شخصی سه خواب ۱۴۰ متری برام ساختن واسه اینکه نگهم دارن ،ولی دو دوتا چهارتا کردم دیدم فقط خفته این زندگی 

من مثل شما نمیگم از این مرد بچه نیارید،شعور داشتم از این ادم طلاق گرفتم چهارسال بعدشم با همسرم که مردی بشدت متفاوت از نامزد سابقمه ازدواج کردم 

هم خودم درآمد دارم و هم همسرم وضعش خوبه،اونقد هم دلپاک هس که در طول این سالها که باهاش ازدواج کردم پیش اومده تنهایی برم مسافرت 

رمز گوشیشو میدونم و خیلی کاراکه با گوشی انجام میده رو میسپره به من،منم گوشیم اصلا رمز نداره

اینارو گفتم که بدونی غر زدن راحته ولی کار رو به سرانجام رسوندن سخته 

من کار لازم رو انجام دادم نه که بشینم یه گوشه غر بزنم 

الحمدالله کاسه ی گدایی هم نمیدونم چه جنسی هس