2777
2789
عنوان

زنها نسبت بهم هیچ رحمی ندارن

152 بازدید | 16 پست

من یه پیج دارم که ۴کا فالوور دارم که ۳۵۰۰تاش آقاست 

فقط ۵۰۰تاش خانومه هموناهم حمایت نمیکنن 

بشدت حسود و بدبختن!!! بجز ۵ـ۶تاشون که واقعا خانوم و بامحبتن

با اینکه من براشون لایک و کامنت و ریپلای میذارم

ولی آقایون اینطور نیستن ! حتی من فالوشونم نکنم بازم مرام و معرفت دارن والا از این پلنگا هم نیستم و پوشش و آرایش زننده ندارم که بگم مردا افتادن دنبالم !!!

اما همیشه تو دنیای واقعی هم مردا معرفت بیشتری دارن!

حتی اگر با زنها هم خوب نباشن خودشون به خودشون رحم میکنن! اما خانوما خودشونم به خودشون رحم نمیکنن و مدام جلوی پیشرفت همو میگیرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتی در یک خانواده 

مثلا دختر عموم عروسه خالشه

بیشتر شوهر خالش باهاش خوبه تا خالش

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
مردا بخاطر مرام معرفت دنبالت نیستن و فالوت نمیکننحتی اگه پلنگ نباشی و سنگین باشیکلا در اشتباهی عزیز ...

والا تو دنیای واقعی هم همینه 

حتی یه رهگذر مرد از زن بهتره

من رفته بودم مسافرت گرما زده شدم استفراغ کردم کنار خیابون و گرمای ۴۰درجه بعد یه آقا رفت برام آب آورد صورتمو شستم درحالیکه زنها مثل عقده ای رد میشدن!

آخه اون مرد تو شهر غریب با یه نظر چه حسی به من داره درحالیکه تا روز قیامتم من دیگه نمیبینمش! 

حرف من کلی بود عزیزم

مردها حتی نسبت به خودشونم رحم و مروت بیشتری دارن

بله مردا بیشتر معرفت دارن تو رفاقت ولی به قول نیچه زنها وقتی تو خیابون از کنار هم رد میشن انگار هووشون رو میبینند از هم متنفرند

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آزامشم بهم بخوره....🍀

والا تو دنیای واقعی هم همینه حتی یه رهگذر مرد از زن بهترهمن رفته بودم مسافرت گرما زده شدم استفراغ کر ...

مردا رحم و مروت ندارن

هولن 

حالا شما تا اخر دنیا بگو 

من از زن جماعت اگه محبتی دیدم بی منظور دیدم

اما مردا قصد و غرض دارن 

از روی مرام و مردونگی و پهلوونی نیست

مردا دنبال شکارن نه مرام و معرفت! همون خانم ها مرامی دنبالت کردن

مرامی نیست منم اونا رو دنبال کردم 

بحث من اصلا اینستا نیست تو دنیای واقعی هم همینه

درضمن مردا که دیگه دنبال شکار هم جنس خودشون نیستن😏 گفتم که معرفت بیشتری دارن و نسبت به هم جنس خودشونم رحم و مروت دارن اما زنها نه!!

والا تو دنیای واقعی هم همینه حتی یه رهگذر مرد از زن بهترهمن رفته بودم مسافرت گرما زده شدم استفراغ کر ...

با حرفات کاملااا موافقم

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آزامشم بهم بخوره....🍀

مردا رحم و مروت ندارنهولن حالا شما تا اخر دنیا بگو من از زن جماعت اگه محبتی دیدم بی منظور دیدماما مر ...

شاید مردای اطراف شما همه هول و هیز بودن اما واقعا اطراف من اینجور نبوده نه اینکه بگم همشون خوبن اما واقعا خیلی بهترن

ضمن اینکه برعکس هرزنی رو که دیدم محبت میکنه درواقع داره برای آدم نقشه می‌کشه و میخواد یه چیزی  رو عملی کنه!!!