2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61183 بازدید | 957 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما بگین خودتون میتونید با مردی نزارع مانتویی باشی حتی فکر کن مانتو عبایی یا مانتو معمولی نزارع آرایش کنی مو رنگ بکنی نزارع دو تا دوست داشته باشی باهاشون بری جایی اون هم گاه وقتی کلی دارم میگم نزارع کلاسی چیزی ثبت نام کنی باشگاهی چیزی یکسره به موهات گیر بده جایی بری مثلا با برادر شوهر حرفی بزنی شوخی ای بکنی چپ چپ نگات بکنه بعد بگه دخترمون در آینده باید تا پنجم درس بخونه بگه خونه خاله ات نری خونه عمه ات نری بعد خودش هم اهل تفریح نباشه خیلی فقط پول جمع کنه ماشین بخره و فکر آینده باشه همش بازار هم بگه تنها نرو خودم میام در صورتی که بیشتر وقتا خسته هست به گوشیت هم کار بگیرع بگه یکسره گوشی دستته شبا جاش رو از جدا کنه بگه خر پف می‌کنی بعد قهر کنی اصلا به هیچ عنوان نیاد سراغت تا خودت بری هروز پی رفیق بازی خودش باشه با دوستای خودش بره جایی اولویت اونا باشن از من اجازه نگیره به بهانه های مختلف بره جای اونا نه طلا بخره برات نیاز عاطفیت رو برآورده نکنه غرور داشته باشه بددهنی هم بکنه بهت تو جر بحث و دعوا تو رو با زن های با حجاب بیرون یا قوم خویش مقایسه بکنه برقصی و شوخی بکنه توجه نکنه حوصله ات رو هیچوقت نداشته باشه زندگی میکنی ؟؟؟؟ چطور واقعا اینجا خیلی ها بهم میگن زندگیت رو بکن فکردی بعد از طلاق چی گیرت میاد ؟؟ یعنی من اگه تو قبر هم باشم فکر کنم دست پام گشاد تر باشع تا این زندگی ای که من دارم ،حالا بازم نظر واقعیتونو بگین هیچ عیبی ندارع ،راستی اسم این بیمار روانی رو چی بزارم ؟؟؟؟؟ اونایی که قبلا جواب دادن ندن ممنون برام مهمه جواباتون اینو تاپیک زده بودم بدرد این تاپیک میخوره خوبی شوهرم که اینجا خیلی ها میگن خوبی نیست اینه که اهل کارع و خرج و خورد و خوراک خونه رو خوب میاره همین بازم میگین ادامه بدم باهاش یانه؟

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

همسر من نرماله.   شکاک و بددل نیست که نذاره برم بیرون و ازینجور مزخرفات. 

بیخیال بیخیال هم نیست.  معقوله .   

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

😐😐😐خوب اینا شرایط اولیه هست 

یعنی خدایی اینارو هم نمیخواید داشته باشید؟

من که اصلا برام اهمیتی نداره به درک ولی دلم برا اون بچه میسوزه

من الحمدالله پول دارم شوهرم هم بهم اعتماد کامل داره تا حدی که تنهایی میرم مسافرتولی قرار نیس دیگری ک ...

خوب پس وقتی شرایط خودت خوبه حرف الکی نزن 😒

چون تو شرایطی نیستی که درک کنی 

البته لزوما قرار نیست تو اون شرایط باشی که درک کنی ولی وقتی انقدر بی پروا حرف میزنی مشخصه درکی نداری ازش 

شما بگین خودتون میتونید با مردی نزارع مانتویی باشی حتی فکر کن مانتو عبایی یا مانتو معمولی نزارع آرای ...

شوهرت خیلی خیلی سمیه.  اسیر آورده تورو؟  چرا خودتو راحت نمیکنی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

منم‌شوهرم اوایل بهم بی اعتماد بود یواشکی گوشیم رو چک میکرد فکر می‌کرد من نمی‌فهمم داشگاه میرفتم صدبار زنگ میزد چکار میکنی یعنی تو کلاس آبرو نداشتم بعد از یکی دوسال دید هیچی پیدا نمیکنه و من واقعا هم کار بدی نمیکردم کم کم بهتر شد وقانع شد الان دیگه تنها حتی سفر هم میرم اصلا کاری نداره گوشیمم چک نمیکنه نمیدونم چرا اون اوایل این کارا رو میکرد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
شوهرت خیلی خیلی سمیه. اسیر آورده تورو؟ چرا خودتو راحت نمیکنی؟

خیلی وقته می خوام جدا بشم بابام نمیزارع هر دفه به یک بهانه ای آشتیمون میده یک ماهه مهریه ام رو گذاشتم اجرا خونه بابامم الان خیلی ها میگن بخاطر پسرت ۸,ساله پسرم زندگی کن بعد طلاق خبری نیس بدبخت میشی فلان 

خیلی وقته می خوام جدا بشم بابام نمیزارع هر دفه به یک بهانه ای آشتیمون میده یک ماهه مهریه ام رو گذاشت ...

بدبخت تر از الان نمیشی 

شما بگین خودتون میتونید با مردی نزارع مانتویی باشی حتی فکر کن مانتو عبایی یا مانتو معمولی نزارع آرای ...

عزیزم آدما با هم فرق دارن ولی اینکه میگی اهل تفریح نیست خیلی سخته شوهر منم اهل سفر نیست درک میکنم واقعا سخته اما به کارای دیگم کار نداره ر واقعا میبینی بد دله و بچه نداری با خونوادت جدی صحبت کن و بهش بگو با این روش بخای جلو بری جدا بشیم بهتره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
بعد شوهرم عمیشه ب من میگه تیپ بزن خوشگل بشی . مخصوصا وقتی تو جمع فامیلای پدرشوهرم هستیم 🤣

اسی به من بگو با یک بچه ۸ساله چیکار کنم من شوهرم تو خونه زندانی نمیکنه خونه مادر پدرمم میرم همیشه ولی خیلی محدودم می‌کنه تو خیلی چیزا درست هم فکر نمیکنم بشع چندین ماهه دارم میام خونه بابام دلم سرد شده دیگه ازش خستم خیلی 

خیلی وقته می خوام جدا بشم بابام نمیزارع هر دفه به یک بهانه ای آشتیمون میده یک ماهه مهریه ام رو گذاشت ...

تو این یک ماه شوهرت اومده دنبالت؟ معذرت خواهی کرده یا مثلا بگه تغییر میکنه؟!

بیشتر ببینید