2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12436 بازدید | 454 پست
ای بابا اون ک خطا زیاد دارهههه

نه سر اولی هم ب من گفتن دختره درست بود

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توباید تحقیرش کنی ساده نباش انقد دخترزاس دیگه تو که مقصر نیستی

من افسردگی گرفتم باورت میشه ؟ گاهی یهو گریه م میگیره تو سخت ترین مرحله زندگیمم قاطی کردم

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

ن دیگه برای چی بیارم مگه سسخلم همون یه بارم‌فکر‌میکردم آدم مثل شوهرای مردمه

افرین ب بدنت اسیب نزن عمه من هم اینکارو کرد بخاطر شوهرش ک بچه دار نمیشد انقدر امپول و دارو خورده بود حالش خیلی بد بود بعد برا کی اخه ارزش ندارن دوتا دسته گل داری کافیه

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
واسه شما پسر هم میشد کسی چیزی نمیگفت خواهرجون ب ما دختر دارا همیشه با نگاه ترحم نگاه میکنن نگاه تحقی ...

آفریننننن👍👍 منم میگم اونا ک دوتاپسر دارن هیچکس نمیگه ای وای دختر نداره ولی کسی دوتا دختر داشته باسه میگن وای پسر نشدد براش

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خالم ۴ تا دختر آورد سره همشون شوهرش پسر میخواست آخری رو تحت درمان پزشک بود اما بازم دختر شد

شوهرش چی شد ؟ هنوزم سرکوفت میزنه؟

واسه شما پسر هم میشد کسی چیزی نمیگفت خواهرجون ب ما دختر دارا همیشه با نگاه ترحم نگاه میکنن نگاه تحقی ...

نه عزیزم دنیا دیگه عوض شده 

الان دختر ها بهتر از پسرن،همین امشب مامانم به شوهرم گفت نگاه فقط دختره ک به ادم میرسه کو پسرم 

شوهرمم گفت اره منم پسرم هفته یبار به زور برم پیش مامانم بیشتر خواهرام بهش میرسن 

بعدم دختر.و پسر نداره ایشالا سالم و صالح و عاقبت بخیر باشن 

شما هم نگو دختر رحمته خدا به کسایی ک دوسشون داره دختر میده

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اونجایی که علاقه ای به دخالت تو کار خدا ندارم نه هرگز انجام نمیدادم

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید