2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من شب عید خریدم گرمی ۸۱۰۰

شما دیدتو عوض کن هر وقت پول دستت اومد طلا بخر کاری به ارزون شدن و گرون شدن نداشته باش، من با همین،سبک کلی طلا خریدم، اگر تاپیکای اولمو چک کنی متوجه میشی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من شب عید خریدم گرمی ۸۱۰۰شما دیدتو عوض کن هر وقت پول دستت اومد طلا بخر کاری به ارزون شدن و گرون شدن ...

اولش نخریدم خواستم به شوهرم کمک کنم بعد دیدم این مرد ارزش اینکارو رو ندارن بزار خودش بار زندگیه رو بکشه به دوش

اولش نخریدم خواستم به شوهرم کمک کنم بعد دیدم این مرد ارزش اینکارو رو ندارن بزار خودش بار زندگیه رو ب ...

عزیزم، قطعا شما صلاح زندگیتو بهتر میدونی، ولی طلا خریدن تو گرونی بازم به نفعه، من شب عید ۶۰ تومن طلا خریدم، مطمعنم اگر پولم دستم بود یه عالمه خرتو پرت میخردیم که هیچ ارزشیم نداشت، ۲۰ تومن فقط نگه داشتم برا تو دستم برا مسافرتم تو عید، چون معتقدم ادم هم باید طلا بخره هم تفریح کنه...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی