2777
2789
عنوان

کدوم بهترهه لپ تاپ یا کامپیوتر

79 بازدید | 13 پست

با خواهرم میخوایم شریکی

لپ تاپ یا کامپیوتر بخریم من برای نوشتن رمان نیاز دارم خواهرمم برای درس و مدرسه ولی فعلاً بین دو راهی گیر کردیم

بوجه امون زیاد نیست قیمت برند لپ تاپ های اصل مثل دل و سامسونگ و HP و دیدم بالای 40 ملیونه 

من نظر خودم لپ تاپه 

ولی از چند نفر پرسیدم گفتن کامپیوتر بهتره 

"روزی، در اوج تاریکی، ماه خواهم شد."🌒✨

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد میخواین هزینه کنید میتونید دوتا لبتاب استوک بگیرید

میخوایم بخاطر پولی که خرج می‌کنیم جنس خوب بخریم

لپ تاپ های استوک خیلی هاشون بخاطر مشکل که توی سیستم یا چیز های دیگه داشتن برگشت خوردن 

"روزی، در اوج تاریکی، ماه خواهم شد."🌒✨

میخوایم بخاطر پولی که خرج می‌کنیم جنس خوب بخریملپ تاپ های استوک خیلی هاشون بخاطر مشکل که توی سیستم ی ...

نه اتفاقا والا من یه استوک گرفتم ۸ساله داره کار می‌کنه بدونه هیچ ایرادی،اگه آشنا داشته باشی یا لبتاب فروشی های شهرتون رو بگردی میتونی لبتاب خوب با قیمت خیلی مناسب پیدا کنی،و گزنه لبتاب نو از ۱۵تومن هست به بالا

بستگی به کارتون داره

Math

بستگی به نیاز خودتون داره

اگه جابه‌جایی ندارید صد در صد کامپیوتر.

لپ تاپ بعد مدتی خب کارت گرافیک و پردازنده و... اش دیگه قدیمی میشن و نمیشه تعویضشون هم کرد.ولی وقتی کامپیوتر داشته باشید میتونید همه‌چی رو راحت عوض کنید.

برای نوشتن و اینا زیاد چیز خاصی فک نمیکنم لازم داشته باشه همون ورد کافیه احتمالا که رو همه چی هست

حالا بنده اطلاع زیاد ندارم

برای درس هم بستگی داره چی میطلبه

کی دیگه کامپیوتر میخره 😑صد در صد لپتاپ بهتره حداقل میتونی جابجاش کنی برق نباشه میتونی استفاده کنی

کی دیگه کامپیوتر میخره😐

وا.به حق چیزای ندیده و نشنیده.

اینهمه آدم.تازه کامپیوتر وقتی میتونی خیلی راحت روش قطعات جدیدتر رو ببندی بصرفه هم هست😐

کامپیوتر هم الان یه چیزی هست مینی کامپیوتره مینی کیسه دقیق یادم نیست ولی اونم کوچیکه راحت تر میشه باز جا‌به‌جاش کرد.