2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من حس میکنم تو بخاطر شغلش زوم کردی رو رفتارش 

خیلی هارو اینطوری دیدم

مثلا نمیدونستن طرف چی میخونه باهاش اوکی بودن وقتی فهمیدن میگفتن خودشو می گیره

درصورتی که اخلاقش تغییر نکرده بود

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
بیشتر ببینید
اخه همش اینو بگه تو ناراحت نمیشیولی خودش گفت اگه بخوای حمایتت میکنم بخونی درس

استاتر اینطور متوجه شدم بخاطر این که فعلا دیپلم داری و سطح از اونا پایین تره داری عذاب میکشی. من جای شما بودم تمرکزم رو کنکورم بود و هر طور شده خودمو ارتقا میدم

شاید برداشت شما اینطورهآدما کم اعتماد به نفس گاهی فکر میکنن بقیه مغرورن و رفتارشون یطوریه مخصوصا یه ...

آفرین درسته

دقت کردین آدمای فقیر زیاد اینجوری فکر‌میکنند مدام حس میکنن ادما دارن اونارو تحقیر میکنند درصورتی که اصلا اینطور نیست کسی کاریشون نداره

خب حق داره. زحمت کشیده به همچین جایگاهی رسیده خودشم پز نده باز نا خودآگاه دیگران بهش غبطه میخورن

هیچ حقی نداره هر گوهی ام شده واسه خودش شده ادمیزاد دلیل نداره خودشو واسه کسی بگیره مغرور نشون بده خودشو وقتی از یه اب نجس به وجود اومده و اخرشم وقتی مرد بوی گندش همه جارو برمیداره خوراک مورچه ها میشه 

چقدر با حرفت خودتو کوچیک میکنی اسی اینکه از غرور خواهرت میای به نامزدت میگی هم اشتباه ، اونقدر خودت کم گرفتی به نامزدت داری نقطه ضعف نشون میدی اونم همین حرف خودت به خودت بگه