2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12467 بازدید | 454 پست
خواهرش داره زنداداشاش دارن اینم میگه میخوام

ب درک خدا دوست داره دختر بهت داده خب شاید بعدی هم دختر بشه اتفاقا اینطوری بدتر میشه میگن پسر میخواست نشد اما الان میگی دوتا بچه دارم دسته گل خدا خواسته دختر باشن

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم انقد واسه خودم میسوزه حس تحقیر ب آدم دست میده

ببخشیدا ولی دیوونه ای من ارزوم بود بچم دختر بشه انقد خوشحالم که دختره یه سره خداروشکر میکنم پسرا وقتی بزرگ بشن نگاتم نمیکنن ولی دختر هواتو داره 

ادم از دست حرفای مردم میکشه بالاخره بچه ک هرجی باشه عزیزه. مثلا جاری من ذوق میکرد میگفت اینیکی بچتم ...

من اصلا ب خانواده شوهرم نگفتم میدونی چرا؟ چون اصلا از خوشحالی من خوشحال نمیشن و با ناراحتیم ناراحت نمیشن برعکسن  همشم میگفتن یه پسر بیار برادرمون پسر دوست داره

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

ببخشیدا ولی دیوونه ای من ارزوم بود بچم دختر بشه انقد خوشحالم که دختره یه سره خداروشکر میکنم پسرا وقت ...

آخه شوهر گاوی دارم اذیتم میکنه الان ۱۶هفتمه میگه سومیو آی وی اف کن 

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

رفتم نگفت شماالان براساس ان تی میگی دختره؟؟

آره من خودمم میدونستم دختره حدس میزدم

من دوتا پسر دارم بخدا میدون جنگه 

حالا سومی خدا داده دختر شده دورش بگردم 

ایشالا واس شماهم خدا داده پسر بشه و به مراد دلش برسه همسرتون

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوتا پسر دارم بخدا میدون جنگه حالا سومی خدا داده دختر شده دورش بگردم ایشالا واس شماهم خدا داده پس ...

واسه شما پسر هم میشد کسی چیزی نمیگفت خواهرجون ب ما دختر دارا همیشه با نگاه ترحم نگاه میکنن نگاه تحقیر نگاه کمبود